Life

Irinel Columbeau pleacă în SUA să-și revadă fiica pe banii lui Mr. Pink. Dorința afaceristului s-a împlinit

Irinel Columbeanu a luat avionul și a decolat către SUA să-și revadă fiica, Irina. Costurile zborului, suportate de Mr. Pink.
13.06.2023 | 20:53
Irinel Columbeau pleaca in SUA sasi revada fiica pe banii lui Mr Pink Dorinta afaceristului sa implinit
Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica din 2018. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu își îndeplinește una dintre marile dorințe, aceea de a-și revedea fiica, acum o adolescentă în vârstă de 16 ani, stabilită în SUA, și care i-a moștenit din trăsături. Afaceristul a decolat marți către unicul său copil, iar costurile zborului sunt suportate de actualul soț al Monicăi Gabor, Mr. Pink.

Irinel Columbeanu zboară către SUA pe banii lui Mr. Pink ca să o revadă pe fiica lui, Irina

Sunt cinci ani de când Irina Columbeanu a plecat peste Ocean pentru a locui cu mama sa, iar Irinel Columbeanu a fost de acord, în speranța că adolescenta va avea un trai mai bun. Asta în condițiile în care afacerile lui s-au prăbușit, iar pierderile financiare au fost pe măsură.

ADVERTISEMENT

De la milionarul de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns acum în situația în care actualul soț al fostei lui soții să-i asigure plata pentru a putea veni în SUA să-și strângă copilul în brațe. Potrivit unor surse cancan.ro, deplasarea și sejurul în America sunt suportat de Mr. Pink (aproape 10.000 de dolari).

De altfel, pe data de 27 mai, Irinel Columbeanu a împlinit 66 de ani și, tot potrivit publicației menționate, și-a pus ca dorință să o revadă pe Irina. Iată că visul său devine realitate, iar în urmă cu puțin chiar a făcut declarații direct de la aeroport.

ADVERTISEMENT

O săptămână va sta Irinel Columbeanu peste Ocean pentru a recupera o parte din timpul pe care l-a pierdut față de fiica sa. ”Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămână, pe 20 iunie”, a mai spus afaceristul pentru sursa amintită.

În 2018 a fost ultima oară Irinel Columbeanu în America, iar atunci, pentru a putea să se bucure de prezența fetiței sale, a stat într-un apartament din Los Angeles, deținut de Ramona Gabor, sora mai mică a Monică Gabor, și care între timp l-a vândut.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu conduce mașina la 16 ani

Irina Columbeanu este elevă în clasa a X-a la un colegiu bun din Malibu și deja la 16 ani conduce o mașină, mai exact, un Mercedes. Legislația americană permite acest lucru adolescenților. Tânăra își mai plimbă și colegele din când, în când.

”Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o”, a mai transmis Irinel Columbeanu pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu reușește și să aibă banii proprii la cei 16 ani. Asta datorită tablourilor pe care le pictează și pe care încasează uneori mii de euro. Sunt zvonuri potrivit cărora Irina are deja un cont bancar cu zeci de mii de euro, datorită pasiunii sale.

ADVERTISEMENT