Life

Irisha, emoții mari la Splash! Vedete la apă. Mesajul transmis de Cătălin Botezatu: “Măcar încântă-i cu frumusețea”

Irisha a avut emoții mari la Splash! Vedete la apă, înainte să sară de pe platformă. Iată ce mesaj i-a transmis Cătălin Botezatu concurentei înainte de săritură.
12.08.2022 | 08:09
Irisha emotii mari la Splash Vedete la apa Mesajul transmis de Catalin Botezatu Macar incantai cu frumusetea
Mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Irisha, concurentă la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irisha (34 de ani) a avut emoții la Splash! Vedete la apă, înainte să sară în apă, însă mesajul lui Cătălin Botezatu a fost unul încurajator pentru vedetă.

Irisha, emoții mari la Splash! Vedete la apă. Mesajul lui Cătălin Botezatu

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a avut emoții mari înainte să efectueze săritura în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Înainte să sară, Irina Ceban, pe numele său real, a primit un mesaj de încurajate de la Cătălin Botezatu.

Designerul a ținut să-i spună brunetei că are încredere în ea și în abilitățile sale și că îi va încânta pe cei patru jurați cu performanța ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cătălin Botezatu a glumit și i-a spus concurentei să-i impresioneze pe jurați cu trăsăturile ei fizice, în cazul în care săritura nu va fi una reușită.

“Draga mea Irisha, am auzit că nu stai prea bine cu săriturile, dar chiar nu contează. Măcar încântă-i, te rog frumos, cu frumusețea ta.

ADVERTISEMENT

Așadar, eu îți țin pumnii și sunt sigur că până la urmă o să reușești și cu cea mai bună și performantă, și de la cea mai înaltă treaptă.

Te pup, Irisha, îți țin pumnii.”, a fost mesajul lui Cătălin Botezatu pentru Irisha, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Irisha a sărit în bazin de la înălțimea de 5 metri, iar săritura ei a fost una aproape perfectă.

Nea Mărin, unul dintre jurații de la Splash! Vedete la apă, i-a spus vedetei că a efectuat o săritură “bunicică” și speră că data viitoare va fi mai bine. Juratul i-a acordat nota 7 concurentei.

Clara Gherase i-a acordat nota 5, iar Cosmin Natanticu nota 9. Iulia Albu nu a dezvăluit nota pe care i-a acordat-o Irishei.

Cine este Irihsa, concurenta de la Splash! Vedete la apă

Irisha s-a făcut remarcată în urmă cu câțiva ani, atunci când a participat la sezonul cinci Bravo, ai stil!, acolo unde ținutele sale au fost foarte apreciate de către jurați.

În 2021, bruneta a participat la Survivor România și a făcut parte din echipa Faimoșilor, dar a fost eliminată după mai bine de o lună.

Originară din Republica Moldova, Irina Ceban a absolvit A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chișinău. Ulterior, aceasta a urmat o școală de stiliști din România, apoi în SUA.

A venit în România în 2014, și-a început cariera de model și a defilat pe podium timp de trei ani.

Are și o carieră muzicală, pe care a început-o în urmă cu câțiva ani. În 2017, Irisha a lansat primul ei single, în colaborare cu DJ Sava, intitulat “Fosta ta”, interpretând piesa alături de Uddi.

La începutul anului 2018 a lșansat melodia “You lose”, iar videoclipul acesteia a fost filmat în SUA.

ADVERTISEMENT