Sport

Ironia lui Gigi Becali pentru CSA Steaua: „Singura lor soluție este să vină la mine și să-l dea afară pe Talpan!”

Gigi Becali a avut o ironie la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, după ieșirea necontrolată a lui Florin Talpan.
04.11.2022 | 07:00
Ironia lui Gigi Becali pentru CSA Steaua Singura lor solutie este sa vina la mine si sal dea afara pe Talpan
Ironia lui Gigi Becali pentru CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a explicat motivul pentru care CSA Steaua nu va putea folosi marca, decât în cazul în care va plăti anual suma de 3.600.000 de euro.

Ironia lui Gigi Becali pentru CSA Steaua

Gigi Becali a ironizat-o pe CSA Steaua, după ce Florin Talpan a avut un atac la adresa Ministerului Apărării Naționale: „Când e vorba despre Asociație Sportivă Non-Profit… conduce Administrația Generală, iar membri trebuie să dea bani. Nu există o altă soluție decât reluată procedura de-atunci, doar că acum sunt alți generali.

ADVERTISEMENT

Marca n-o poți da, că marca e proprietatea lui CSA. Nu intră în parteneriat, e o diferență, e o asociație non-profit. Aia nu poate decât să fie vândută, nu o poți licenția cu mai puțin de 3 milioane 600 de euro.

Nu poți s-o dai gratuit, n-ai motiv, de ce? Cum? Nu e asociere, CSA nu poate să vină cu ceva și altcineva cu ceva. Marca nu o pot da”.

ADVERTISEMENT

„Se face o asociație nouă și trebuie să plătești 3.600.000 de euro pe an. Pentru că ei au făcut o expertiză și așa au spus că e prețul anual.

Nu poți s-o dai, dacă nu plătești, faci pușcărie. Trebuie după să plătească și stadionul, nu există așa ceva să îți facă un preț preferențial. Nu au voie! Cine să vină?

ADVERTISEMENT

Trebuie să dea bani asociații ca să susțină echipa. Cine înființează asociația, trebuie să cotizeze să susțină activitatea sau să aducă bani”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„E o echipă care trebuie să o ia de la capăt!”

„E o echipă care a fost atunci și care trebuie să o ia de la capăt. După dacă scade prețul mărcii, se va încurca procesul cu mine.

ADVERTISEMENT

Dacă ai plătit 100.000 de euro, atât îi poți cere lui Becali, nu îi mai ceri 3.600.000 de euro. Atunci nu aveau fotbal, acum mai au ceva fotbal.

După mai multe licitații, poate scădea prețul mărcii. După ce scade 20%, cam așa, se poate face negociere directă. Eu vin și spun că ei au vândut-o cu 200.000 de euro, dar le spun că nu au cum să îmi mai ceară 3.600.000 de euro, se încurcă ca puiul în lână.

Singura lor soluție e să vină la mine să spună că e Talpan, care face toate nebuniile, el e disperat, o să-i pună casa, eu am câștigat definitiv acum, dar el nu mai are de unde să ia bani.

Să vină la mine, să-l dea afară pe Talpan, să ne împăcăm, să vin să joc frumos pe Ghencea, să își ia banii pe investiții, că eu plătesc. Nu poți, ce face Talpan… strică imaginea. Nu se poate decât reluată procedura de-atunci”, a continuat Gigi Becali.

„Mie mi-e milă de domnul Talpan, pentru că a fost păcălit că va ajunge comandantul clubului, el a fost dat la o parte, luptă pe cont propriu acum când și-a dat seama că nu mai e nimeni lângă el.

Nici ministrul Apărării nu conduce Armata, Armata e condusă de către generalii pe care noi nu îi vedem. S-o fi schimbat ceva între timp, dânsul a început să dea în toată lumea și de-aici repulsia.

De-abia de-acum sunt interesat, că am auzit că stau investitorii la coadă”, a fost și opinia lui Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT
Tags: