Sport

Florin Talpan, ridiculizat în direct de Alex Bourceanu: „Mai bine mă abțin. N-aș vrea să intrăm într-o discuție televizată!”

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB, l-a ironizat pe Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.
03.11.2022 | 13:57
Florin Talpan ridiculizat in direct de Alex Bourceanu Mai bine ma abtin Nas vrea sa intram intro discutie televizata
Florin Talpan a deschis 3 procese împotriva FCSB-ului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a fost extrem de nemulțumit după ce decizia instanței privind palmaresul Stelei a fost amânată pentru data de 2 martie 2023. Alex Bourceanu, fostul căpitan al FCSB, l-a atacat dur pe juristul CSA Steaua.

Alex Bourceanu îl confruntă în direct pe Florin Talpan pe tema conflictului FCSB VS CSA Steaua: „Eu am jucat cu sigla Stelei”

Fostul mijlocaș al FCSB a intrat în dialog cu Florin Talpan în direct la ProArena, iar Bourceanu a fost extrem de deranjat de discursul juristului care a inițiat toate procesele împotriva clubului lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „Pe Ana-Maria Brînză o stimez foarte mult. Și pe domnul Bourceanu, n-am nimic cu el, știu că de multe ori mai spune că FCSB e Steaua”.

Alex Bourceanu: „Bună ziua! De ce să aveți ceva cu mine?”.

Florin Talpan: „N-am nimic cu dumneavoastră”.

Alex Bourceanu: „Ba mai mult! Folosesc termenul de FCSB pentru echipa patronată de Gigi Becali, da?”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „Mă bucur! Îmi cer scuze dacă v-am deranjat!”.

Alex Bourceanu: „Nu, nu, nu m-ați deranjat!”.

Florin Talpan: „Domnul Lovin e de altă părere, în fine, nu mai are importanță! Dar nu este în emisiune”.

Alexandru Bourceanu, iritat de Florin Talpan: „Am jucat cu sigla Stelei și apoi cu sigla celor de la FCSB. La ce echipă am jucat?”

Fostul jucător al FCSB, pus căpitan de Gigi Becali imediat după transfer, l-a confruntat pe Florin Talpan și i-a pus o întrebare directă: „Eu vă întreb acum. Eu am jucat cu sigla Stelei și apoi cu sigla celor de la FCSB. Eu la ce echipă am jucat?”, / „La FCSB ați jucat, nu ați jucat la Steaua”.

ADVERTISEMENT

Alex Bourceanu: „Am înțeles. Deci meciul pe care l-am câștigat alături de colegii mei cu Chelsea este al celor de la FCSB, nu?”.

Florin Talpan: „FCSB, da”.

Alex Bourceanu: „Am înțeles”.

Alexandru Bourceanu, declarații tăioase la adresa lui Florin Talpan: „Mi-ar plăcea o dată să vă întreb personal”

Florin Talpan: „Nu avem nimic cu istoria dumneavoastră, ați jucat la FCSB, rezultatele vă aparțin. Nu mă bag peste rezultatele FCSB-ului, este istoria acestui club înființat în 2003, mergeți cu el mai departe”.

ADVERTISEMENT

Alex Bourceanu: Am înțeles”.

Alex Bourceanu: „Aș fi vrut să vă mai adresez o întrebare, doar că e mai bine să mă abțin. N-aș vrea să intrăm într-o discuție televizată. Mi-ar plăcea o dată să vă întreb personal”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „2 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT