Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ironia pe care Giani Kiriță a sesizat-o la Burcă. „Eu ridicam mâna de mult”

Ovidiu Burcă, antrenorul care a reușit să promoveze alături de Dinamo, nu mai are parte de multă răbdare din partea suporterilor.
07.11.2023 | 23:37
Ironia pe care Giani Kirita a sesizato la Burca Eu ridicam mana de mult
Giani Kiriță crede că Ovidiu Burcă ar trebui să plece dela Dinamo. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antrenorul de 43 de ani, venit la Dinamo după ce echipa a retrogradat în divizia secundă, ține de scaunul de antrenor, deși echipa nu a mai câștigat un meci de campionat de pe 19 august.

Cât mai rezistă Burcă la Dinamo?

Cu toate acestea, antrenorul nu pare să fie în pericol să fie demis de conducere, mai ales că acesta a fost implicat direct în aducerea actualilor acționari la echipă.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță crede însă că, în acest moment, Ovidiu Burcă este depășit de situație. El spune că, dacă era în locul lui, demisiona de acum două etape.

Acesta crede că acum există două variante. Prima este să de meargă în continuare pe încrederea conducerii, spunând că, totuși, există anumite tensiuni între Burcă și conducere.

ADVERTISEMENT

A doua variantă este ca acesta să plece de la echipă, ajungând la concluzia că este depășit de situația în care a ajuns echipa acum. Kiriță crede că încă mai este timp pentru a se regla situația, dar crede că este nevoie de un șoc la echipă.

Sunt două variante, una pe care conducerea clubului a spus-o, că nu renunță, dar am văzut aseară o ironie a lui Burcă la adresa conducătorilor, a zis domniile lor, o ironie subtilă, este clar că acolo sunt niște discuții între ei, chiar dacă ei sunt ca o mănușă, sau Burcă are demnitate, ridică mâna și pleacă.

ADVERTISEMENT

Cam astea sunt variantele la Dinamo în momentul de față. Eu, dacă aș fi antrenorul lui Dinamo și aș avea rezultatele astea, la revedere. Mâna sus, atât am putut, îmi cer scuze. Nu de aseară, cu două etape în urmă. Ridicam mâna,  nu pot mai mult, să îi lăsăm și pe alții.

Zicea Burcă că o să avem o pantă ascendentă în septembrie. Suntem în noiembrie, suntem la retrogradare. Încotro ne îndreptăm dacă el nu poate să plece, acționarii nu îl dau afară, s-au adus unii pe ceilalți, noi ne ducem în liga a doua, ce facem?

ADVERTISEMENT

Mai sunt soluții, poți să faci un șoc la echipă, de ce să ai orgolii? La meciul de aseară, părea că nea Mircea Rednic, să și glumim, a făcut echipa la modul haideți bă, vă ajut, dați goluri. Nu am fost în stare să dăm goluri din trei metri. I-ai avut în mână”, a spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt LIVE, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea emisiunii are loc, de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

Giani Kiriță, mesaj pentru Ovidiu Burcă

ADVERTISEMENT