Sport

Ironii după ultimul meci disputat de Leo Messi și Inter Miami: “Și la Cupa Liceelor veneau mai mulți”

Inter Miami nu are cel mai bun start de sezon și nu a reușit să marcheze în primele două amicale din 2024. În plus, se pare că fostele staruri ale Barcelonei, în frunte cu Leo Messi, și-au mai pierdut din priza la publicul american.
24.01.2024 | 10:51
Ironii dupa ultimul meci disputat de Leo Messi si Inter Miami Si la Cupa Liceelor veneau mai multi
Leo Messi și Inter Miami nu par să aibă prea mare priză la publicul din Texas, așa cum se vede în meciurile cu FC Dallas. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami a disputat două amicale în 2024, 0-0 în El Salvador și 0-1 în Dallas. Pe lângă prestațiile deloc convingătoare, formația din Florida s-a mai lovit de o problemă. Deplasarea în Texas nu a fost una care să atragă prea mulți fani la stadion, în ciuda așteptărilor ridicate ale organizatorilor.

Ironii pentru audiența de la FC Dallas – Inter Miami 1-0. Leo Messi a jucat în fața a foarte multe locuri goale

Cu Leo Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba titulari, FC Dallas – Inter Miami s-a disputat în fața a foarte multe locuri goale. Organizatorii au decis ca partida să se joace pe Cotton Bowl, stadion de 92.000 de locuri, tocmai în speranța de a avea o audiență record. Dar și-au făcut calculele greșit.

ADVERTISEMENT

32.211 fani au fost la FC Dallas – Inter Miami, conform anunțului oficial. Dar imaginile cu mari părți din tribune aproape goale au dat senzația că asistența a fost chiar mai redusă. Ce-i drept, ploaia și vântul din Dallas nu au ajutat deloc. Astfel că decizia de a muta meciul de pe stadionul din Frisco, de 20.500 de locuri, pe care Dallas joacă în mod normal meciurile de acasă, a fost ironizată.

Nici programarea partidei nu a fost deloc inspirată, așa cum au remarcat mai mulți useri pe rețeaua X, fosta Twitter. FC Dallas – Inter Miami 1-0 s-a disputat luni, de la ora locală 17:00. În plus, unii dintre fani au spus că nu se așteptau ca Leo Messi să joace în acest amical. În vreme ce alții au menționat că l-au văzut deja pe Leo Messi jucând la Dallas, în partida din MLS, din vară.

ADVERTISEMENT

Inter Miami joacă următoarele două amicale la Riad, cu Al Hilal și Al Nassr. Duelul dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi, în pericol

Cert este că imaginile cu zone mari goale pe arena Cotton Bowl au provocat și foarte multe ironii. “Am văzut meciuri de Cupa Liceelor cu mai mulți spectatori”, s-a amuzat un alt user pe platforma X.

Pentru Inter Miami urmează deplasarea la Riad, în Arabia Saudită, unde va disputa alte două partide amicale. Se anunță de această dată interes uriaș pentru ambele jocuri, pe 29 ianuarie cu Al Hilal și pe 1 februarie cu Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă vom avea și un nou duel între Leo Messi și Cristiano Ronaldo în partida de pe 1 februarie. Starul portughez a suferit o accidentare și este incert pentru revederea cu fostul rival din La Liga.

Inter Miami mai merge în Hong Kong și în Japonia. Va debuta în noul sezon de MLS la Miami, pe 22 februarie

În fine, Inter Miami mai are alte trei amicale programate până la startul sezonului din MLS. Messi și compania se vor deplasa din Arabia Saudită în Hong-Kong pentru un amical hibrid. Iar apoi în Japonia pentru a înfrunta pe Vissel Kobe la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Inter Miami revine în Florida pe 15 februarie, cu un amical special pentru Leo Messi, împotriva argentinienilor de la Newell’s Old Boys. Pentru ca în startul sezonului din MLS să joace pe 22 februarie cu Real Salt Lake, tot pe propriul teren.

ADVERTISEMENT
Tags:
3,80 este cota NetBet pentru pronosticul „X” la meciul Al Nassr - Inter Miami