Life

Ironii între Monica și Ramona Gabor. Ce au postat pe Instagram cele două surori

Monica Gabor și Ramona Gabor s-au ironizat pe rețelele de socializare. Ce au postat pe Instagram cele două surori celebre.
05.09.2023 | 17:30
Ironii intre Monica si Ramona Gabor Ce au postat pe Instagram cele doua surori
Cum s-au ironizat Monica și Ramona Gabor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Ramona Gabor s-au ironizat reciproc pe rețelele de socializare. Cele două surori au stârnit, în același timp, amuzamentul fanilor, care nu le-au mai văzut până acum într-o astfel de ipostază, fiind foarte discrete cu viața lor personală, în ultimii ani.

Cum s-au ironizat Monica Gabor și Ramona Gabor. Au făcut totul public pe Instagram

Monica Gabor și Ramona Gabor s-au retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor, stabilindu-se departe de România, în continente și țări diferite. Monica Gabor, fosta divă de la Izvorani, trăiește acum o viață de lux alături de Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, iar Ramona Gabor se bucură de un trai identic în Dubai.

ADVERTISEMENT

Și pe rețelele de socializare cele două surori postează mai rar, dar când o fac nu ezită o clipă în a-și arăta cât se iubesc și că sunt surori foarte sincere. Ambele locuind la distanțe mari una față de cealaltă își duc dorul. De curând, s-au ironizat una pe cealaltă, amuzându-și admiratorii.

Totul a pornit după ce Ramona Gabor a postat la un Instastory o imagine cu ea din cadă, în timp ce ține în mână o rățușcă primită de la Monica Gabor: ”Sora mea mi-a cumpărat o rață( n.r. de jucărie) pentru că știe cât de mult îmi plac băile și, de asemenea, crede că sunt o rață”, a notat Ramona Gabor în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Monica Gabor a distribuit postarea surorii sale și a scris în dreptul ei: ”Sper că acum înțelegi de ce prefer să nu mănânc rață!”, a notat fosta soție a lui Irinel Columbeanu, la Instastory-ul cu sora sa mai mică.

Ramona Gabor story
Story-ul postat de Ramona Gabor. Sursa foto: Instagram

Din ce fac bani Ramona și Monica Gabor

Monica Gabor este de peste 10 ani plecată peste Ocean. Aici muncește cot la cot cu soțul său milionar, Mr. Pink, ambii contribuind la afacerile proprii, iar dincolo de asta, Monica Gabor este profesoară de limba engleză, la o școală din Beverly Hills.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor este împreună tot cu un bărbat milionar, în Dubai, și și-a deschis o afacere cu parfumuri, care îi poartă numele. Colecția este una de lux și foarte apreciată, iar în bani românești, un parfum al său pornește de la 800 de lei.

”Viața în Dubai este foarte bună, prin urmare mi-am construit majoritatea vieții de adult acolo, un oraș care este foarte sigur. De curând mi-am deschis un business. Am o afacere cu parfumuri, e brandul meu.

ADVERTISEMENT

Sunt distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest brand la nivel internațional, deși pe online în Europa merge foarte bine.”, a declarat Ramona Gabor pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT
Tags: