News

Ironii online la adresa „blondei lui Putin” care apare mereu lângă președintele rus. „Natașa, e timpul să fii pescăriță”

În discursul de Anul Nou, președintele rus a apărut însoțit de mai mulți „militari”, printre aceștia o doamnă blondă mereu prezentă lângă Putin
01.01.2023 | 21:56
Ironii online la adresa blondei lui Putin care apare mereu langa presedintele rus Natasa e timpul sa fii pescarita
„Natasha lui Putin”, alături de dictatorul rus. Sursa foto: Tweeter/ Anton Gerashchenko
ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, doamna blondă prezentată drept militar rus a fost identificată ca apărând adeseori în ieșirile publice ale lui Vladimir Putin, sporind zvonurile că este vorba de actori sau agenți ai Kremlinului folosiți pentru acest tip de mesaje.

Ironii online la adresa „blondei lui Putin”

Liderul de la Kremlin a avut un discurs sfidător la adresa Occidentului în mesajul său de anul nou, anunțând că Rusia nu își va opri asaltul asupra Ucrainei.

ADVERTISEMENT

„Occidentul minte de ani de zile despre pace, dar, de fapt, se pregătea de agresiune, iar astăzi recunoaște în mod deschis acest lucru, nu se mai jenează. Și se folosește cu cinism de Ucraina și de poporul ei pentru a slăbi și a diviza Rusia”, a susținut Vladimir Putin.

Vizibil crispat, președintele rus a apărut flancat de mai mulți „soldați ruși”, însă pe internet o rusoaică blondă prezentă printre acești soldați a fost repede identificată ca apărând adeseori alături de Vladimir Putin în acțiunile sale media.

ADVERTISEMENT

Jason Jay Smart, consilier politic american și corespondent special al Kyiv Independent, a ironizat acest aspect, referindu-se la rusoaica blondă, poreclită deja Natasha în mediul online, spunând că e momentul să devină și pescar.

„În discursul de Anul Nou al lui Putin sunt prezenți `soldați ruși` (adică oameni din serviciul său de securitate desemnați să se prefacă a fi soldați). Iată imagini din multele și versatilele roluri pe care Natasha le-a jucat atunci când Putin a trebuit să apară alături de `cetățeni normali`. `Natasha! E timpul să fii un pescar!`”, a scris acesta pe Twitter.

ADVERTISEMENT

„Ce altruistă este această femeie”

Kevin Rothrock, director la Meduza, un site celebru pentru investigațiile privind regimul de la Kremlin, a ironizat și el prezența blondei Natasha, scriind că aceasta a renunțat la cariera ei pentru a se înrola în armata rusă.

„Ce altruistă este această femeie din echipa de figuranți a lui Putin care pozează în fotografiile sale, care a renunțat la slujba ei și s-a alăturat forțelor armate ruse”, a scris Kevin Rothrock.

ADVERTISEMENT

„Acest laș a făcut un clip video cu falși militari, ca întotdeauna”, a scris pe Twitter și Anton Gherașcenco, consilier ucrainean din Ministerul de Interne, care a indicat mai mulți bărbați din jurul lui Putin care au apărut deseori lângă dictatorul rus.

ADVERTISEMENT