Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Își ia Gigi Becali adio de la Otele și Mitriță? „Ce face Gigi e ceva normal. Se poate califica în Champions League”

Ioan Andone crede că Gigi Becali își poate îndeplini visul de a juca în grupele Champions League cu FCSB. Condiția e să întărească echipa în pauza competițională.
13.04.2024 | 22:54
Isi ia Gigi Becali adio de la Otele si Mitrita Ce face Gigi e ceva normal Se poate califica in Champions League
Ioan Andone crede că Gigi Becali își poate îndeplini visul de a ajunge cu FCSB în grupele Ligii Campionilor. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB e aproape campioană în SuperLiga, situație în care în sezonul viitor va evolua în primul tur al Ligii Campionilor. Patronul Gigi Becali visează la grupe, iar pentru asta e dispus să bage adând mâna în buzunar.

Ioan Andone despre visul lui Gigi Becali de a duce FCSB în grupele Champions League: „Se poate!”

Chiar dacă va câștiga la pas titlul în SuperLiga, patronul Gigi Becali e conștient că FCSB nu are nicio șansă de calificare în grupele Champions League cu actualul lot de jucători. De aceea, a anunțat că e dispus să facă un efort financiar consistent pentru a transfera fotbaliști de mare valoare, printre numele vizate fiind Alibec, Louis Munteanu, Mitriță sau Otele.

ADVERTISEMENT

Ultimele două ținte sunt mai greu de atins însă, atât din cauza rivalității dintre cluburi, cât și a sumelor uriașe care se cer în schimbul lor. Neluțu Varga a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că e dispus să-l dea pe Otele la FCSB, dar numai pentru 6 milioane de euro.

„Crezi că îl poate lua Gigi Becali pe Otele? CFR Cluj a cerut 6 milioane, a spus Neluțu Varga aici, la Fanatik. 6 milioane de euro în țară și 6 milioane de lire sterline afară”, l-a întrebat moderatorul Cristi Coste pe Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE lunea, marțea și vinerea, de la 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Asta nu știu… Am înțeles că a făcut o ofertă de un milion. Cred că cei de la Cluj nu îl vor da… 6 milioane pentru o echipă din străinătate poate. nu știu, nu pot să-mi dau seama. Nu cred că cei de la CFR îl vor vinde. Cum nu cred că nici Mitriță. Mihai Rotaru nu cred că va accepta.

Bine, Gigi le-a făcut o ofertă… Dacă ia campionatul, măcar în grupele Europa League să ajungă. E foarte greu să ajungi în grupele Champions League, cum își dorește el. Dar se poate, de ce să nu încerci?

ADVERTISEMENT

Și normal că trebuie să-ți aduci jucători, să-ți dublezi posturile, când ești înscris în mai multe competiții. Ceea ce face Gigi e ceva normal. Știți cum, noi vrem să vedem o echipă în Liga Cmapionilor pe Arena Națională. Cine nu-și dorește? Vedeți ce atmosferă, ce emulație, ce se întâmplă în Liga Campionilor”, a analizat Ioan Andone șansele lui Gigi Becali de a realiza transferurile stelare anunțate.

„Știi ce-i spunea Mutu lui Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA? Nici cu trei jucători de 10 milioane de euro nu intră o echipă din România în grupele Ligii”, l-a provocat din nou Cristi Coste pe Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord cu asta. Se poate. Păi dacă nu credem? Păi cum transmițși tu ca și club sau ca antrenor jucătorilor că se poate? De ce trebuie să fim sceptici? De ce înainte puteam să avem rezultate, că și înainte ăia aveau bugete de 20 de ori mai mari ca ale noastre? De ce înainte se putea?

Cu CFR Cluj am trecut două tururi cu două campionae și am ajuns în grupe. Eu zic că se poate”, este mesajul d eîncredere al lui Ioan Andone transmis prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici lunea, marțea și vinerea, de la 17:30.

Ioan Andone despre visul lui Gigi Becali de a duce FCSB în grupele Champions League

ADVERTISEMENT