Life

”Își îngroapă azi băiatul”. Tragedia a lovit familia Vlăduței Lupău

Tragedie în familia Vlăduței Lupău chiar în prag de primăvară. Artista este devastată și le-a povestit urmăritorilor ei totul.
03.03.2024 | 13:24
Isi ingroapa azi baiatul Tragedia a lovit familia Vladutei Lupau
Tragedia a lovit familia Vlăduței Lupău. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în familia Vlăduței Lupău chiar în prag de primăvară. Artista este devastată după ce a primit o veste tristă în urmă cu puțin timp. Un membru al familiei sale s-a stins din viață.

Tragedie în familia Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău e în vacanță în Maldive alături de soțul și de fiul ei. Artista a primit însă o veste extrem de tristă, la care nu se aștepta. Un membru din familia Vlăduței Lupău s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre fratele mamei sale. Se pare că bărbatul s-a stins din viață și va fi condus pe ultimul drum astăzi. Deși e în vacanță, artista este destul de afectată de pierderea suferită, având în vedere că este vorba despre unchiul său.

Totodată, pentru că este la mare depărtare, Vlăduța Lupău nu va putea participa la înmormântare. Chiar și așa, ea a ținut să transmită un mesaj cât se poate de emoționant pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Cel mai greu pentru familia Vlăduței Lupău e faptul că bunica sa își va îngropa băiatul. Artista spune că veștile rele sunt ca un fulger și totodată, i-a transmis odihnă veșnică unchiului său.

„Bunica mea… își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Vești rele vin ca un fulger…”, este mesajul scris de Vlăduța Lupău pe Internet, în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, încântată de vacanța din Maldive

Menționăm că până să vină vestea tragică pentru familia Vlăduței Lupău, artista era extrem de fericită. Ea le povestea fanilor săi că e încântată de această vacanță în care se află. Iar deși drumul a fost lung, efortul a meritat.

Artista povestea că fiul ei nu a plâns deloc în avion și a rezistat eroic. Totodată, ea a fost atentă la fiecare pas, astfel încât drumul pentru Iair să fie unul destul de plăcut, iar timpul să treacă repede.

ADVERTISEMENT

„Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi cei mari, dar ce să zic de Iair?! A rezistat eroic!!! Fără plânsete și urlete pe avion, pentru că am avut la îndemână secretele cu “bibic” și “ronțăit” la urcatul și aterizatul avionului.

Ca să nu avem probleme cu presiunea în urechi, iar pentru întreținerea atmosferei atâtea ore în avion am avut multe cărți și abțibilduri, iar pe alocuri și tableta sau telefonul. Sperăm să fie frumos, dar oricum ne bucurăm de timpul minunat și prețios pe care îl petrecem împreună”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagramul său.

ADVERTISEMENT