Life

Locul de poveste ales de Vlăduța Lupău pentru o vacanță perfectă. Merită vizitat măcar o singură dată în viață

Locul de poveste pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru o vacanță perfectă cu familia. Trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viață.
01.03.2024 | 07:12
Locul de poveste ales de Vladuta Lupau pentru o vacanta perfecta Merita vizitat macar o singura data in viata
Unde a plecat Vlăduța Lupău cu fiul și soțul său. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a plecat în vacanță într-o destinație de poveste, care merită vizitată de fiecare persoană, măcar o dată în viață. Cântăreața de muzică de petrecere nu a mers de una singură, ci cu soțul și fiul lor, Iair.

Ce loc de poveste a ales Vlăduța Lupău pentru o vacanță perfectă cu familia

Artista a ajuns de două zile la destinația de vis după ce avea în plan să vină aici încă de la începutul anului. A amânat totul, după ce fiul ei, Iair, s-a îmbolnăvit. Cel mic a făcut otită și a trebuit atent îngrijit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Vlăduța Lupău și familia sa se află în Maldive. Copilul interpretei, în vârstă de un an și jumătate, se simte bine acum, și a fost foarte cuminte pe tot parcursul zborului, care nu a fost unul scurt.

Vlăduța Lupău le-a precizat fanilor, într-o postare pe contul personal de Instagram, că este bucuroasă pentru că Iair a avut răbdare. Cu toate acestea, erau să rateze vacanța și de data aceasta, dar nu a specificat motivul.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, în Maldive cu familia. Vremea, nefavorabilă

Cântăreața nu a prins, însă, vreme prea favorabilă în Maldive, în acest sezon. Așa cum se vede în imaginile pe care le-a făcut publice, a trebuit să poarte și haine mai groase, potrivite pentru primăvară/toamnă.

Ne-am pornit să adunăm amintiri împreună. Demult aveam plănuită această vacanță, și iată ca am reușit să ajungem acum la reprogramare ? Era să o ratăm și de data asta. Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi cei mari, dar ce să zic de Iair?!

ADVERTISEMENT

A rezistat eroic!!! Fără plânsete și urlete pe avion, pentru că am avut la îndemână secretele cu “bibic” și “ronțăit” la urcatul și aterizatul avionului, ca să nu avem probleme cu presiunea în urechi, iar pentru întreținerea atmosferei atâtea ore în avion am avut multe cărți și abțibilduri, iar pe alocuri și tableta sau telefonul.

Sperăm să fie frumos, dar oricum ne bucurăm de timpul minunat și prețios pe care îl petrecem împreună”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagramul său.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai ascultate cântărețe de muzică de petrecere din România. Multe dintre melodiile sale ajung în trending, pe youtube, și nu puține au fost momentele când a ocupat locul 1. Artista are 32 de ani, este căsătorită cu Adrian Rus, iar alături de acesta are un fiu pe nume Iair.

ADVERTISEMENT