Sport

Istvan Kovacs continuă prestațiile slabe! A fost salvat de VAR după ce nu a acordat un penalty clar în FCSB – Farul

Istvan Kovacs continuă prestațiile slabe, dar a fost salvat de VAR după ce nu a acordat un penalty clar în duelul dintre FCSB și Farul.
17.04.2023 | 21:15
Istvan Kovacs continua prestatiile slabe A fost salvat de VAR dupa ce nu a acordat un penalty clar in FCSB  Farul
Istvan Kovacs, salvat de VAR în FCSB - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Concret, Octavian Popescu a pătruns în careul celor de la Farul, iar Kiki a avut o intervenție imprudentă asupra puștiului „roș-albaștrilor”, dându-i peste gleznă în interiorul careului, însă, inițial, Istvan Kovacs i-a făcut semn lui Tavi Popescu să se ridice.

Istvan Kovacs, salvat de VAR în FCSB – Farul

Istvan Kovacs continuă să aibă prestații slabe, iar „centralul” a fost la un pas să facă o gafă imensă în duelul dintre FCSB și Farul Constanța, dar și-a schimbat decizia după ce a revăzut faza cu ajutorul VAR-ului.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost lovit peste gleznă de către Kiki în careul constănțenilor, dar Istvan Kovacs i-a făcut semn puștiului FCSB-ului să se ridice și să continue jocul, fiind sigur că a simulat.

Imediat după ce mingea a ieșit în afara terenului, Istvan Kovacs a fost chemat să revadă faza la VAR, acesta stând puțin pentru a analiza reluările și a dictat în cele din urmă penalty pentru vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Astfel, în minutul 35, FCSB primea o lovitură de la 11 metri, iar Andrea Compagno, golgheterul „roș-albaștrilor” a transformat fără emoții, iar vicecampioana României a intrat în avantaj la pauză.

„Îmi place mult FCSB-ul pentru că trece repede peste zona de construcție, îmi place mult că mingile ajung la Compagno. Mi-a plăcut mult FCSB, e echipa mai matură.

ADVERTISEMENT

S-a împiedicat Kiki de Tavi Popescu, nu a vrut să faulteze, dar anticipam că pot să fie astfel de imprudențe!”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

VEZI VIDEO AICI

Istvan Kovacs a fost criticat de Luciano Spalletti după AC Milan – Napoli

Istvan Kovacs a condus partida dintre AC Milan și Napoli, scor 1-0, iar la finalul confruntării, Luciano Spalletti l-a criticat pe arbitrul român: Orice absență este importantă, dar avem jucători care îi pot înlocui.

ADVERTISEMENT

Ne pare rău că nu îl vom avea pe Anguissa, însă, din punctul meu de vedere, nu este corect că a fost eliminat. Dacă tot vorbim de asemenea gesturi, să vorbim despre fanionul lovit de Leao”.

„Acum putem să mergem să le spunem copiilor că e în regulă să lovești fanionul pentru că nu se va întâmpla nimic, nu? Felicit echipa pentru modul în care a încercat să egaleze, chiar și în inferioritate numerică. Îl felicit și pe Maignan pentru parada din finalul meciului”, a spus antrenorul lui Napoli.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT