Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Istvan Kovacs, premiat după gafele din CFR Cluj – Petrolul 1-0: “A zburat la business class!”

Istvan Kovacs a primit o delegare internațională după scandalul de la CFR - Petrolul. Centralul a zburat în Arabia Saudită, acolo unde a oficiat duelul dintre Damac - Al Hilal. Meciul s-a terminat 1-1.
22.09.2023 | 22:40
Istvan Kovacs premiat dupa gafele din CFR Cluj  Petrolul 10 A zburat la business class
Istvan Kovacs, PREMIAT dupa ce a gresit in CFR Cluj - Petrolul 1-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vassaras l-a trimis pe Kovacs peste hotare pentru a oficia un meci în Arabia Saudită. Delegarea vine la scurt timp după scandalul din  CFR – Petrolul. La acel meci, centralul a refuzat un penalty pentru oaspeți, iar CFR a reușit să se impună la limită, scor 1-0, grație golului înscris de Avounou.

Kovacs, delegat în Arabia Saudită

“Ai văzut ce înseamnă să greșești contra Petrolului, te suspendă direct în Arabia Saudită, să nu mai iei 1500 de euro aici, să iei 10.000 de euro în Arabia Saudită, Istvan Kovacs. A iesit Vassaras a spus că a fost o greșeală acolo și pentru asta l-au suspendat. 

ADVERTISEMENT

L-au dus în avion direct în Arabia Saudită, a oficiat aseară Damac cu Al-Hilal. A stat la hotel de 5 stele. Așa înțelegem că l-a pedepsit. Înseamnă că arbitri care se uită la meci se gândesc să dea și ei două penalty-uri, poate ajung să arbitreze în Arabia Saudită.

După au mai stat o seară, au plătit încă o seară hotelul. Au venit cu avionul după masă, cu toba goală. Te premiază când greșești contra Petrolului”, a declarat Valeriu Răchită, în exclusivitate pentru FANATIK, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Petrolul l-a acuzat pe Kovacs de jocuri de culise. Președintele clubului, Claudiu Tudor, s-a aliat cu Gigi Becali împotriva centralului. Tudor îl suspectează pe Kovacs de faptul că locuiește în Cluj și are afaceri imobiliare cu oficialii CFR-ului. Kovacs a greșit decisiv în favoarea formației clujene.

Kovacs a încasat 10.000 de dolari din deplasarea peste hotare

CFR s-a apărat în acest scandal prin Cristian Balaj. Președintele CFR-ului susține că Istvan Kovacs a fost acoperit de regulament la faza penalty-ului. Kovacs, intens criticat la finalul partidei, a primit o delegare de vis în Arabia Saudită, acolo unde a arbitrat partida dintre Damac -țiAl Hilal.

ADVERTISEMENT

“Văd că l-a dat pe Kovacs la Dinamo – Farul, nu e rău, nu? Să faci un meci harcea-parcea și să te sui în avion la business. Să îți spună Vassaras, șeful arbitrilor că ai greșit, să te sui în avion, să mănânci caviar, să iei 10.000 de dolari și să fii boss.

Să arbitrezi în liga stelelor, în liga miliardarilor. Deci dacă greșești în campionat te duci să îl arbitrezi pe Neymar. Deci asta e. Greșești împotriva Petrolului, te duci să îl arbitrezi pe Neymar. Ești premiat să îl vezi pe Neymar. Mereu am regretat că nu m-am făcut arbitru”,  a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Istvan Kovacs, PREMIAT dupa ce a gresit in CFR Cluj - Petrolul 1-0

ADVERTISEMENT