Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacţia genială a lui Gigi Becali: “La titlu ne batem cu Istvan Kovacs, nu cu CFR Cluj!”

Gigi Becali a avut o reacție genială despre lupta la titlu din actualul sezon. Cu cine se bate FCSB la câștigarea campionatului.
20.09.2023 | 00:40
Reactia geniala a lui Gigi Becali La titlu ne batem cu Istvan Kovacs nu cu CFR Cluj
Gigi Becali a avut o reacție genială despre lupta la titlu din acest sezon. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a schimbat părerea în ceea ce privește principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru câștigarea titlului. Inițial, patronul vicecampioanei a mers pe Universitatea Craiova. Totuși, finanțatorul consideră că Istvan Kovacs va fi principala problemă a roș-albaștrilor.

Reacţia genială a lui Gigi Becali: “La titlu ne batem cu Istvan Kovacs, nu cu CFR Cluj!”

Istvan Kovacs a fost acuzat în nenumărate rânduri că o favorizează pe CFR Cluj, iar suspiciunile la adresa „centralului” au fost alimentate de deciziile luate la derby-ul CFR Cluj – Petrolul Ploiești, scor 1-0, când oaspeții au cerut două lovituri de la 11 metri, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Gigi Becali a considerat că Universitatea Craiova va fi principala contracandidată a FCSB-ului la titlu, însă patronul și-a schimbat alegerea și a mizat pe CFR Cluj. După meciul ardelenilor cu Petrolul, patronul consideră că nu CFR Cluj, ci Istvan Kovacs este principalul obstacol în drumul către titlu.

„Hai să-ți spun ceva. Credeam că ne batem cu Universitatea Craiova, după m-am sucit și am spus cu CFR Cluj, dar nu. La ce am văzut eu aseară, o echipă care este dominată de Petrolul în posesie, au ăia două lovituri de la 11 metri. Stai să vedem acum ce face cu Sepsi, să vedem poate bea Pepsi la OSK. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că mai este luptă nici cu CFR. Lupta este cu Kovacs. O să-l batem și pe el cu toate ale lui. O să-l retragem în apartamentele lui de la Cluj, să nici nu mai iasă de rușine”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la U Craiova. „Poate vine unul care îi pune mai bine în valoare”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova, după ce Al-Riyadh a plătit clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Antrenorul îi lasă pe olteni pe locul 3, la patru puncte în spatele liderului, dar și cu un meci în plus.

ADVERTISEMENT

„Ce mă interesează pe mine plecarea lui Reghecampf? Poate vine unul care îi pune mai bine în valoare. Cu ‘Geană’ (n.r. Eugen Neagoe) pasa foarte bine Craiova. Spunea cineva: ‘N-ai văzut domne că e mai bun Becali decât Hagi’. Mă compar eu cu Hagi? Nici măcar la unghia mică nu sunt. Mitică glumește, dar mă compar eu cu Hagi?

El nu se poate compara cu mine pentru că eu am echipă mult mai valoroasă decât el. Ce poate să facă Gică? Dar ca antrenor sunt la unghia lui mică. Eu știu ceea ce a lăsat Dumnezeu. Bogăția ta, marfa ta, pe care tu o stăpânești, e o chestiune de legea firii, tu să o cunoști, pentru că e a ta, ți-a dat-o Dumnezeu ție și nu poate să o știe altul mai bine, pentru că nu are cum. 

ADVERTISEMENT

El o știe ca profesionist, dar tu o simți ca suflet, pentru că e echipa ta. Eu pe principiile astea merg. Voi spuneți nu, dar e treaba voastră. Asta nu înțeleg ei, că ce este al tău, chiar dacă nu ești la fel de deștept în meseria aia, e al tău și te face Dumnezeu să știi”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, dezvăluiri despre relația cu Neluțu Varga: „E prea cuminte omul”

Gigi Becali a vorbit despre relația cu Neluțu Varga. Latifundiarul din Pipera este de părere că patronul lui CFR Cluj nu este de vină pentru suspiciunile și situațiile tensionate care se creează în jurul clubului din Ardeal.

„Eu cred că-s prieten cu el (n.r. Neluțu Varga). E prea cuminte omul. Ai văzut câte le fac, dar pe bună dreptate. Dar el niciodată nu a sărit să zică ceva. E un om care are bun-simț. El zice: ‘nu pot să mă iau cu Becali, mai bine îmi văd de treabă’.

Cum făcea Borcea pe vremuri și eu apreciam asta la el. Varga, om cuminte, el nu se bagă să-mi răspundă mie, dar nici eu nu mă iau de el niciodată, pentru că nu are nicio vină. Ce se întâmplă pe acolo e un alt fenomen și nu el face”, a încheiat Gigi Becali.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Aceasta poate fi urmărită în premieră luni, marți și vineri, ora 17:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Gigi Becali, reacție genială despre lupta la titlu: „Ne batem cu Kovacs”

ADVERTISEMENT