Life

Îți mai aduci aminte de Carmen Stepan de la Dansez pentru tine? Ce s-a întâmplat între ea și iubitul său după ce a câștigat competiția

Îți mai aduci aminte de Carmen Stepan, câștigătoarea Dansez pentru tine, din 2006? Ce s-a întâmplat între ea și iubitul său, după ce a obținut premiul de 50.000 de euro.
19.12.2022 | 14:00
Iti mai aduci aminte de Carmen Stepan de la Dansez pentru tine Ce sa intamplat intre ea si iubitul sau dupa ce a castigat competitia
Destinul crunt al lui Carmen Stepan. Sursa foto: Huff
ADVERTISEMENT

Destinul crunt de care a avut parte Carmen Stepan, câștigătoarea Dansez pentru tine, din 2006. Ce s-a întâmplat între ea și iubitul său, după ce a luptat pentru acesta în competiție, pentru a obține cei 50.000 de euro, ca să-l opereze?

Ce s-a întâmplat cu Carmen Stepan de la Dansez pentru tine, după ce a luptat pentru iubitul ei să-l opereze

În 2006, Carmen Stepan făcea echipă cu Victor Slav la Dansez pentru tine și uimea publicul prin talentul ei, dar mai ales prin faptul că își dorea să câștige premiul cel mare ca să-și ajute iubitul, imobilizat într-un scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT

Partenerul ei, Dani Boariu, suferea de tetraplegie spastică și fractură la coloana cervicală și avea nevoie de o operație costisitoare, încât să poată merge din nou.

Visul lui Carmen s-a îndeplinit. A ajuns până în finala Dansez pentru tine și a obținut trofel și suma de 50.000 de euro. Însă, mai târziu soarta nu avea să-i surâdă.

ADVERTISEMENT

Iubitul fostei concurente a trecut prin intervenția chirurgicală, dar procedura nu a fost una de succes. Ulterior, relația s-a răcit.

Carmen Stepan și Dani Boariu s-au despărțit în cele din urmă. Bărbatul a preferat să rămână în Arad și să-și dedice timpul pasiunii sale, webdesignul, iar Carmen s-a întors în satul natal, Aldești.

ADVERTISEMENT

Potrivit Adevărul, cei doi au mai păstrat legătura după separare. Totodată, Carmen și-a deschis un centru pentru copiii cu nevoi speciale.

După operația nereușită, Dani Boariu a suferit foarte mult. Spunea că dacă ar putea din nou să meargă s-ar duce și ar îmbrățișa-o pe Carmen așa cum nu a făcut-o niciodată de când este imobilizat

ADVERTISEMENT

”M-aş duce la Carmen şi aş îmbrăţişa-o aşa cum nu am putut să o fac niciodată în toţi aceşti ani din scaunul rulant, apoi… lucruri mici, mărunte, de care mi-e dor“, spunea Dani Boariu, acum câțiva ani.

Cum a ajuns iubitul lui Carmen Stepan într-un scaun cu rotile

Bărbatul a ajuns într-o astfel de situație în urma unui accident rutier, pe care l-a suferit la vârsta de 18 ani. De atunci, se mai putea deplasa doar cu ajutorul celor din jur.

ADVERTISEMENT
Tags: