Life

Îți mai aduci aminte de regele farselor de la OTV? Ce a pățit Gabriel Fătu în spatele camerelor

Ce se întâmplă acum în viața lui Gabriel Fătu, cunoscut ca regele farselor de la OTV. Actorul a trecut prin două divorțuri.
12.01.2023 | 09:39
Iti mai aduci aminte de regele farselor de la OTV Ce a patit Gabriel Fatu in spatele camerelor
Gabriel Fătu era regele farselor la OTV. Ce se întâmplă acum în viața lui. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriel Fătu, “Regele Farselor” de la OTV, a devenit cunoscut cu mulți ani în urmă, la postul lui Dan Diaconescu. Iată ce se întâmplă acum în viața actorului.

Ce se întâmplă acum în viața lui Gabriel Fătu, regele farselor de la OTV

Cu ani în urmă, actorul era cunoscut la fostul post TV deținut de Dan Diaconescu, OTV, acolo unde a devenit celebru.

ADVERTISEMENT

“Regele Farselor”, așa cum era cunoscut atunci când apărea la OTV,  iubește din nou, după doi ani de la divorț.

La finalul anului trecut, Gabriel Fătu s-a afișat alături de o șatenă superbă, însă nu a oferit prea multe detalii privind viața sa amoroasă.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, iubita lui Gabriel Fătu se numește Alina și lucrează la Tribunalul Ilfov, după cum au dezvăluit surse din anturajul fostei vedete de la OTV.

Cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt și relația lor merge bine, chiar dacă nu formează un cuplu de prea mult timp.

ADVERTISEMENT

Gabriel Fătu și actuala sa parteneră și-ar fi petrecut împreună Crăciunul. De Anul Nou au plecat în Spania, acolo unde au stat timp de câteva zile și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

În trecut s-a speculat că Gabriel Fătu ar avea o relație cu Anca Țurcașiu. Actrița a explicat atunci că cei doi sunt prieteni foarte buni.

ADVERTISEMENT

De ce a divorțat Gabriel Fătu de fostele soții

Deși la controversatul post de televiziune era cunoscut ca “Regele Farselor” pentru glumele sale, lucrurile nu au fost ușoare pentru Gabriel Fătu în plan personal.

Actorul a trecut prin două divorțuri. Prima despărțire s-a petrecut în urmă cu opt ani, în februarie. La momentul respectiv, Gabriel Fătu divorța de regizoarea Chris Simion. Cei doi au avut o căsnicie de 13 ani.

Toamna, în octombrie, actorul s-a căsătorit cu Georgiana Stancu, însă și căsnicia lor a ajuns la final acum doi ani. Cei doi au împreună o fetiță.

În ambele cazuri, motivul rupturii ar fi fost faptul că nu a petrecut prea mult timp alături de soție. Fiind actor, are un program încărcat, lucru care i-a afectat cele două căsnicii.

Gabriel Fătu a recunoscut că a greșit în trecut și nu vrea să repete ceea ce s-a întâmplat.

“E important să nu repeți greșelile trecutului. Am încercat să nu repet greșelile trecutului și să fiu implicat. A fost o problemă cu timpul. E greu să înțelegi.

Vrei weekenduri, iar la noi atunci se joacă. Lunea e zi liberă în teatru, când toți ceilalți se duc la serviciu.”, a explicat actorul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: