Life

Îți mai amintești de Nicola, interpreta hitului „Milioane”? Cum arată cântăreața la 52 de ani

08.04.2021 | 15:57
Iti mai amintesti de Nicola interpreta hitului Milioane Cum arata cantareata la 52 de ani
Îți mai amintești de Nicola, interpreta hitului „Milioane”? Cum arată cântăreața la 52 de ani. Sursa foto: unsitedemuzica.ro
ADVERTISEMENT

Nicola făcea furori la sfârșitul anilor ’90, atunci când lansa hit după hit, însă aparițiile ei publice au devenit din ce în ce mai rare, până a dispărut treptat din lumina reflectoarelor. Artista nu a renunțat niciodată la muzică, însă acum se bucură mai mult de viața de familie. 

Interpreta cunoscutei melodii „Milioane”, care se auzea pe toate posturile de radio în 1999, are acum 52 de ani și anii nu și-au pus deloc amprenta asupra ei. Cântăreața a venit în platoul unei emisiuni alături de fiul ei, Jonathan, care i-a călcat pe urme, tânărul fiind și actor.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Alexandru, pe numele ei real, are o relație foarte bună cu copiii ei și a devenit bunica unei fetițe în urmă cu doi ani, din partea fiului ei cel mare, Andrei.

Îți mai amintești de Nicola, interpreta hitului „Milioane”? Cum arată cântăreața la 52 de ani

Nicola a venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță alături de fiul ei, Jonathan (25 de ani), de care este foarte mândră. Tânărul i-a călcat pe urme celei care i-a dat viață și a devenit cântăreț, compozitor și actor, ba chiar va juca alături de Kira Hagi într-o piesă.

ADVERTISEMENT

„Sunt cântăreț, actor, compozitor, sunt student la a doua facultate, la Compoziție clasică, tot la Conservator. Mulțumesc li Dumnezeu că le-am mpștenit pe amândpuă și am și darul ăsta al actoriei”, a declarat Jonathan Alexandru, fiul Nicolei, în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.

Artista se menține foarte bine la vârsta ei cu ajutorul exercițiilor fizice și al dansului, lăsând muzica în plan secund, după ani buni în care a făcut furori. Vedeta este naturală, nu are operații estetice și are o siluetă la care majoritatea femeilor visează.

ADVERTISEMENT
Nicola și fiul ei, Jonathan
Nicola și fiul ei, Jonathan. Sursa foto: captură Pro TV

„Vreau să zic ceva de piesa asta pe care o să o cânte el. El îmi tot trimitea de când a început să cocheteze cu compoziția, îmi tot trimitea piese să-mi dau cu părerea. Mi-au plăcut și altele, dar când am auzit-o pe asta, jur, am vrut să i-o fur!”, a declarat Nicola despre piesa interpretată de fiul ei.

Cum se înțelege Nicola cu Andrei, fiul ei secret

Cu mai bine de un deceniu în urmă, au ieșit informații uluitoare despre Nicola, după ce Andrei, fiul ei dintr-o relație anterioară, a anunțat public că mama lui l-a neglijat, moment în care a început un adevărat scandal. În prezent, artista se înțelege foarte bine cu el și cu soția lui, plecați acum în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Nicola a dezvăluit că vorbește regulat cu fiul ei cel mare, care o-a dăruit o nepoată, Rhea Maria, în urmă cu doi ani.

„Andrei putea să mă faă bunică de mult, dar n-a vrut și nu a fost momentul. Apropo de bunică, înainte să se nască Rhea Maria, Andrei mi-a zis: o s-o învăt să-ți spună mamaie!”, a râs Nicola.

ADVERTISEMENT
Tags: