Life

Iubirea plutește în aer la Kanal D! Raluca Bădulescu s-a afișat cu iubitul tinerel în club, iar o altă vedetă a postului s-a logodit

Pentru Raluca Bădulescu și Ana Maria Barnoschi, primul weekend de octombrie 2022 a însemnat multă iubire! Colega lui Bursucu s-a logodit!
01.10.2022 | 14:36
Iubirea pluteste in aer la Kanal D Raluca Badulescu sa afisat cu iubitul tinerel in club iar o alta vedeta a postului sa logodit
Raluca Bădulescu are un iubit cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vedetele de la Kanal D au un weekend destul de romantic! Nu știm dacă toate celebritățile postului s-au simțit extraordinar alături de partenerii lor, însă despre două dintre ele putem băga mâna în foc.

Raluca Bădulescu, în club cu iubitul ei, Rareș

Raluca Bădulescu, jurată în show-ul Bravo, ai stil, s-a afișat cu iubitul cu 20 de ani mai tânăr decât ea în club. Diva supranumită ”Regina Regească” nu se mai ascunde de ochii lumii, ba chiar iese de acum împreună cu noul ei partener la petreceri.

ADVERTISEMENT

Într-unul dintre filmulețele de azi-noapte, din club, Raluca apare înconjurată de mai mulți prieteni, iar la un moment dat îl filmează și pe Rareș, medicul care i-a cucerit inima.

O altă vedetă feminină de la Kanal D a făcut un pas mai mare decât Raluca Bădulescu, și anume, s-a logodit! Este vorba despre asistenta lui Bursucu, Ana-Maria Barnoschi!

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu ana maria barnoschi
Stânga: Raluca Bădulescu și Rareș, în club. Dreapta: Inelul de logodnă primit de Ana Maria Barnoschi. Foto: Instastory

Ana Maria Barnoschi s-a logodit

Colaboratoarea emisiunii „Roata norocului” este într-o perioadă extrem de emoționantă a vieții sale. A decis să spună „Da” iubitului ei, așa că nu mare ar fi mirarea ca în următoarele luni să o vedem îmbrăcată în rochie de mireasă!

Ana a postat o imagine pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story. Vedeta le-a dezvăluit tuturor inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă e o familistă convinsă, aceasta a mărturisit recent că pentru ea nu este o prioritate căsătoria, cel puțin nu acum. Se pare că lucrurile s-au mai schimbat în viața ei, din moment ce a făcut acest pas important.

„Nu aștept neapărat inelul. Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Dacă e să vină întrebarea… Să vină întrebarea. Nu pot să îi zic eu să mă întrebe.

ADVERTISEMENT

Până acum nu am avut certuri, să avem discuții în care să țipăm… nu a existat niciodată. În cazul în care nu ne înțelegem pe un anumit subiect, discutăm să vedem cum gândește fiecare. Ajungem la un numitor comun”, spunea la un moment dat Ana Maria Barnoschi pe canalul de YouTube Wownews.

 

ADVERTISEMENT