Fotbal intern

Iubita lui Florinel Coman, ieșire nervoasă: ”Cum poți să fii atât de egoist?”

02.01.2021 | 19:02
Iubita lui Florinel Coman iesire nervoasa Cum poti sa fii atat de egoist
ADVERTISEMENT

Iubita lui Florinel Coman, Ioana Timofeciuc, a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare și s-a revoltat împotriva celor care nu au grijă de brazii naturali.

Jucătorul de la FCSB și partenera sa au petrecut noaptea de Revelion în Poiana Brașov alături de câțiva prieteni și s-au pozat pe pârtiile din masivul Postăvaru.

ADVERTISEMENT

Cei doi sărutat chiar la miezul nopții, iar apoi internaționalul român a postat o fotografie incendiară, în care apare în baie, alături de iubita sa.

Ieșire nervoasă pe Instagram a iubitei lui Florinel Coman

Însă, nu toate sunt roz pentru Ioana Timofeciuc. Superba iubită a lui Florinel Coman este indignată de faptul că oamenii folosesc în perioada Sărbătorilor de Iarnă brazi naturali pe care apoi îi aruncă la ghenele de gunoi.

ADVERTISEMENT

”Câtă frustrare, durere și ură îmi pot provoca imaginile astea. Încerc să mă abțin, dar… Ce suflet au tu omule?”, a scris frumoasa brunetă pe contul de Instagram unde a pus o poză cu un brad natural aruncat la gunoi.

”Cum poți să fii atât de egoist? Nu pot să înțeleg de ce ai alege să omori un suflet doar ca să îl ai în casă o săptămână! De ce nu înțeleg oamenii magia naturii? De ce nu înțeleg oamenii că plantele sunt vii?”, a mai scris ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ioana Timofeciuc a postat o declarație a Mihai Leșan, reprezentant al Direcției Silvice Maramureș, pentru a justifica ieșirea sa nervoasă: ”12 ani îi ia unui brad să ajungă la înălțimea de 1,80-2 metri, adică bun de pus în casă”.

Iubită Florinel Coman ieșire nervoasă

Florinel Coman este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști din campionatul inter pe rețelele de socializare, singurul care îl întrece la acest capitol este cealaltă ”perlă” din curtea lui Gigi Becali, Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Vedeta celor de la FCSB, Florinel Coman, a încheiat contractul de reprezentare cu impresarul Giovanni Becali și în acest moment poate pleca la un alt club și printr-o ofertă adusă de un alt agent.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 3,65 este cota pentru „x solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT