Life

Iubita lui Mr. Bean, Matilda, de nerecunoscut. Cum arată la vârsta de 59 de ani

Vă mai aduceți aminte de Irma Gobb, iubita lui Mr Bean? Actrița care a interpretat-o, Matilda Ziegler, este de nerecunoscut la cei 59 de ani.
26.07.2023 | 19:43
Iubita lui Mr Bean Matilda de nerecunoscut Cum arata la varsta de 59 de ani
Matilda Ziegler a interpretat-o pe Irma Gobb în seria Mr. Bean. Sursa foto: British Comedy Guide
ADVERTISEMENT

Seria Mr. Bean a fascinat copilăria multora dintre noi, mai ales secvențele în care Mr. Bean apărea alături de iubita sa, Irma Gobb. La începutul anilor 90, cuplul făcea furori la TV și stârnea amuzamentul prin diferite momente. Mulți se întrebau dacă Mr. Bean și Irma erau și în realitate îndrăgostiți.

Cum arată iubita lui Mr. Bean la vârsta de 59 de ani

Anii au trecut, iar Rowan Atkinson, cel care l-a jucat pe Mr Bean, și Matilda Ziegler, cea care a interpretat-o pe Irma, au în prezent o altă viață și vârste înaintate. Rowan Atkinson are 68 de ani, iar Matilda Ziegler 59 de ani și cu greu o mai recunoști.

ADVERTISEMENT

Matilda Ziegler trăiește în continuare în Regatul Unit, acolo de unde și provine, de fapt. Din 2004 este căsătorită, dar nu cu Rowan Atkinson, așa cum mulți s-ar fi așteptat, ci cu actorul  Louis Hilyer. Alături de acesta are trei copii, respectiv: Faye Hilyer, Evie Hilyer și Herbie Hilyer.

matilda ziegler
Matilda Ziegler în prezent. Sursa foto: The Movie Database

 

Matilda Ziegler este o actriță foarte apreciată încă, în Marea Britanie, chiar dacă în ultimii ani s-a retras într-un con de umbră. Preferă să-și petreacă mai mult timp alături de familie și cei dragi. O dovadă în acest sens este și faptul că nu are activitate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție publică a Matildei Ziegler a fost la finalul anului 2022, în filmul ”Living”. Matilda a debutat în lumea actoriei la vârsta de 20 de ani, cu rolul Donnei Ludlow, în ”EastEnders”, o tânără dependentă de droguri și care practica prostituția.

Ce dificultăți a avut Matilda Ziegler în carieră

În cadru unui interviu, actrița britanică a relatat cum imediat după încheierea peliculei ”EastEnder” i-a fost foarte greu să-și mai găsească un loc de muncă în televiziune și nu au lipsit problemele financiare. Nimeni nu o mai dorea, iar singura sa șansă a mai fost teatrul.

ADVERTISEMENT

”A fost primul meu loc de muncă și când am părăsit EastEnders în 1989, mi-a fost greu să obțin un loc de muncă în televiziune, pur și simplu nu mă doreau, așa că am intrat în teatru în următorii cinci ani, care este locul în care mi-am făcut bine. Instruire. Mi-a oferit o diversitate minunată”, a relatat actrița pentru Eastern Daily Press.

După filmul care i-a adus notorietate, Matilda a prins, totuși, peste ani, roluri în seria ”Mr Bean”, în filmele ”The Bill”, ”Casualty”, ”Sex Traffic” sau în ”Outnumbered”. Totodată, i s-au ivit locuri de muncă și pe partea de radio. Se consideră o norocoasă.

ADVERTISEMENT

”Am fost foarte norocoasă pentru felul în care totul a funcționat și am putut să țopăi. Sunt bucuroasă să lucrez la radio, teatru sau televiziune. Este interesant și nu la prea mult timp departe de casă”, a mai comunicat actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: