Life

Iubita lui Sorin de la Survivor România, atac dur la adresa Războinicilor: „Nu mi se pare etic și moral”

24.03.2021 | 10:44
Iubita lui Sorin de la Survivor Romania atac dur la adresa Razboinicilor Nu mi se pare etic si moral
ADVERTISEMENT

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România a comentat ultimele evoluții ale reality-show-ului filmat în Republica Dominicană și și-a apărat partenerul fără să îi mai menajeze pe colegii lui, războinicii.

Tânăra a vorbit despre ultimele nominalizări și mișcările care au loc în tabăra din care și Sorin face parte și a comentat extrem de mâhnită atacurile pe care iubitul ei le-a primit în cea mai recentă ediție Survivor România.

ADVERTISEMENT

Laura a spus că se aștepta ca Albert să iasă din nou favorit, dar și ca Sorin să iasă în față, cu un pas în afara emisiunii: „Mie mi s-a părut că nu a avut nicio clipă vreo reținere. Cu orice risc și-a asumat votul. Pur și simplu asta a făcut. Nu s-a gândit că o să dea bine pe cameră, că lumea o să-l judece și mulți ar trebui să-l aprecieze pentru treaba asta”.

Iubita lui Sorin de la Survivor România spune că foștii concurenți sunt lipsiți de etică și morală

„Mă doare câ îl atacă foști concurenți. Nu mi se pare etic și moral. Dacă vrei să susții pe cineva, ar putea să o facă într-un mod pozitiv, frumos, fără să ataci un om. Așa îi reduci șansele de a fi văzut. De la a-ți spune părerea la a ataca este o diferență. Cred că e alegerea lor. Pot spune ce s-a întâmplat acolo, dar nu-l pot jigni”, a spus Laura destul de descumpănită în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Laura a mai spus că Sorin își dă tot interesul să unească echipa, iar strategiile lui de până acum i-au ajutat pe Războinici și tocmai de asta nu înțelege de ce este încontinuu atacat.

Laura a recunoscut că Sorin nu e foarte bun pe trasee

Iubita războinicului a mai spus că este conștientă că în ultima vreme nu este excelent pe trasee, însă susține că lumea ar trebui să aprecieze faptul că dă tot ce poate atunci când este pe teren sau când vorbește cu colegii săi despre cum să joace la următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Sorin de la Survivor România a mai declarat că nu crede că oamenii care s-au apropiat de el au făcut-o din interes. Din ceea ce a văzut ea la televizor, și-a dat seama că relațiile sunt cât se poate de naturale între ei, că au activități împreună, iar dacă Sorin ar fi atât de rău, un ”șarpe” cum îl cataloghează mulți nu ar avea un grup de susținători în cadrul taberei din care face parte.