Life

Iubitul Oanei Matache, sărut pe gură cu un celebru artist bărbat! Vedeta, jignită înfiorător după dezmăț

Încrengătură de zile mari în showbiz-ul românesc! Iubitul Oanei Matache l-a pupat pe gură pe un cunoscut artist, de față cu ea!
19.12.2023 | 13:25
Iubitul Oanei Matache sarut pe gura cu un celebru artist barbat Vedeta jignita infiorator dupa dezmat
Iubitul Oanei Matache s-a sărutat cu un cunoscut artist. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Iubitul Oanei Matache e din nou în centrul atenției, de data asta datorită unui sărut pe care i l-a dat unui cunoscut artist de la noi. Totul s-a întâmplat în spațiul public virtual. Au făcut dezmăț pe o platformă socială la modă acum.

Iubitul Oanei Matache l-a sărutat pe Lino Golden

Din conversațiile de pe Threads, reiese că Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, sora Deliei, ar fi avut ceva de împărțit cu un alt tânăr, cel care a comentat despre sărutul său cu Lino Golden.

ADVERTISEMENT

Vorbim cel mai probabil despre o caterincă, o glumă internă a băieților, însă ce este interesant e faptul că tinerii au ajuns să se expună public cu astfel de subiecte. Asta în condițiile în care iubitul Oanei Matache a avut de la început un ghimpe împotriva presei și a subiectelor de cancan.

Lino a închis telefonul când a fost întrebat de circul de pe Threads

FANATIK l-a contactat pe Lino Golden pentru a afla dacă e vorba doar despre o glumă la mijloc sau e ceva serios între el și Radu Siffredi, lucru care nu ar fi de mirare având în vedere că suntem în 2023.

ADVERTISEMENT

După un simplu „Alo”, fostul băiatul de suflet al lui Alex Velea a închis telefonul. Artistul e probabil stânjenit de subiect. E semn că s-ar putea ca poza postată de Radu Siffredi să nu îl încânte prea tare.

Pe Threads, acolo unde iubitul Oanei Matache a urcat fotografia în care îl pupă pe gură pe Lino Golden, de față cu iubitele lor, s-a declanșat un adevărat circ demn de… popcorn!

ADVERTISEMENT

„Asta așa ca să nu mai comenteze săracul ăla de Lino Golden că, de fapt, mă iubește”, a scris iubitul Oanei Matache la postarea controversată. Mesajele vocale pe care apoi iubitul Oanei Matache le-a primit de unul din cunoscuții săi, Ciprian, nu au fost tocmai cele mai ortodoxe.

iubitul oanei matache
Imaginea cu care iubitul Oanei Matache a ajuns din nou subiect de discuție în mediul online. Foto: Threads

Radu Siffredi: „Lino are super mulți bani și un pat double king size. Acolo ne dăm meet”

„Băga-mi-aș $$%^ în gura voastră de ^^% cordiți”, i-a răspuns respectivul individ, dar Radu Siffredi nu s-a lăsat mai prejos. „Nu mai fi frustrat, frate. Haide și tu. Mai avem loc în pat și de tine.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă ai văzut, dar Lino Golden are super mulți bani. Are un pat double king size. De obicei, acolo ne dăm meet. Te așteptăm”, i-a zis iubitul Oanei Matache, mai în glumă, mai în serios.

„Da, măi, moșule, o să mă alătur și eu… Dar când vă f… vă dau și două palme în gură, știți?”, a continuat tânărul cu care s-a luat la trântă Radu Siffredi.

„Să mor de nu te-a lovit bila fix când ai dat comentariul ăsta”, a replicat apoi iubitul Oanei Matache. „Ce ai făcut, moșule? Nu mai ai subiect de discutat? Mai bine termină-te și nu îmi da block. Te pup la păsărică”, a fost un alt mesaj ”elegant” primit de Siffredi de la băiatul în fața căruia se lăuda cu petrecerea timpului în grup, în dormitorul lui Lino Golden!

Iubitul Oanei a intrat în atenția publică după despărțirea surorii Deliei de soțul ei, cu care are doi copii. În această telenovelă s-a implicat, acum câteva luni bune, mama Oanei. Femeia s-a arătat dezgustată de relația pe care fiica ei o are cu noul partener.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei