Life

”Nevătămați și întregi la cap”. Oana Matache, detalii neștiute până acum despre relația cu Radu Siffredi

Oana Matache, mai sinceră ca niciodată. Cât de greu a fost pentru sora Deliei să înceapă un nou capitol alături de Radu Siffredi
06.12.2023 | 09:01
Nevatamati si intregi la cap Oana Matache detalii nestiute pana acum despre relatia cu Radu Siffredi
Oana Matache, declarații despre începuturile alături de Radu Siffredi Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Matache și Radu Siffredi au demonstrat tuturor că iubirea lor este mai puternică decât orice. Inițial, relația lor a fost una destul de controversată și a agitat apele în sânul familiei artistei. Celor doi nu le-a fost deloc greu să treacă peste astfel de obstacole, dar a meritat orice efort.

Oana Matache și Radu Siffredi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

La începutul acestui an, Oana Matache și-a șocat fanii. Spre deosebire de Delia, sora ei mult mai excentrică, Oana a fost mereu mai rezervată. Vedeta nu și-a afișat niciodată viața amoroasă, până acum.

ADVERTISEMENT

După un mariaj care a durat câțiva ani, sora Deliei a simțit că nu se mai regăsește deloc în relația cu Răzvan Miheț. Pentru a nu se mai chinui reciproc, cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate.

La scurt timp de la separare, Oana Matache a fost surprinsă la brațul lui Radu Siffredi. Relația lor nu a fost deloc pe placul familiei, iar Gina Matache, mama sa, s-a asigurat că îi transmite acest lucru.

ADVERTISEMENT

Oana și Radu au încasat multe vorbe dure din partea Ginei Matache. Mama artistei nu a fost deloc de acord cu relația dintre cei doi. Ba chiar l-a considerat pe Radu un pericol pentru copiii Oanei.

După luni de zile în care Oana și Radu au continuat să fie împreună, familia pare că s-a împăcat cu gândul că cei doi se iubesc. Sora Deliei și partenerul ei sunt de nedespărțit și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au testat relația în una dintre cele mai dure emisiuni pentru cupluri

Deși nu sunt de foarte mult timp împreună, îndrăgostiții au acceptat prima lor mare provocare în formula de cuplu. Oana și Radu au ales să își testeze relația în noua emisiune de la Antena 1, ”Power Couple”.

În mod normal, orice alt cuplu ar fi stat pe gânduri înainte să spună ”da” acestei aventuri. Însă, Oana și Radu au fost extrem de siguri pe ea, dar și pe relația și pe sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

”Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relației. Am avut niște momente pe care le-am depășit destul de bine și nevătămați și întregi la cap. Asta înseamnă că suntem puternici și ne potențăm reciproc.”, a spus Oana, potrivit spynews.ro.

Nicio provocare nu îi sperie pe cei doi, mai ales că au avut parte de fel de fel de încercări, încă de la începutul relației. Nu le-a fost deloc ușor să se sudeze ca și cuplu, dar pot spune că a meritat din plin fiecare experiență.

ADVERTISEMENT