Life

Iubitul Soranei Cîrstea, transformare uluitoare la 45 de ani. Cum arată acum milionarul Ion Ion Țiriac

Cum arată acum fiul lui Ion Țiriac și iubitul Soranei Cîrstea. Ion Ion Țiriac are 45 de ani și a suferit o adevărată transformare, fiind foarte pasionat de sport.
08.07.2022 | 08:38
Iubitul Soranei Cirstea transformare uluitoare la 45 de ani Cum arata acum milionarul Ion Ion Tiriac
Cum arată acum fiul lui Ion Țiriac. Transformarea suferită. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac jr. a suferit o adevărată transformare! Iubitul Soranei Cîrstea acordă mai multă atenție felului în care arată.

Cum arată acum fiul lui Ion Țiriac. Transformarea suferită

Ion Ion Țiriac este adeptul unui stil de viață sănătos și face mult sport, astfel că transformarea iubitului Soranei Cîrstea este vizibilă.

ADVERTISEMENT

Milionarul își ține la curent fanii cu ceea ce face, iar din postările sale de pe rețelele de socializare ne dăm seama de faptul că Ion Ion Țiriac este adeptul sportului.

De asemenea, se poate observa o transformare a acestuia, deoarece a câștigat masă musculară și arată foarte bine la cei 45 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

Ion Ion Țiriac este pasionat de baschet, de motoare, dar și de exercițiile din sala de sport sau din afara ei. Ion Ion Țiriac are și un clip video în care face flotări pe o pereche de cauciucuri, în aer liber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)

Cu cine se iubește Ion Ion Țiriac. Are o relație cu Sorana Cîrstea

Ion Ion Țiriac se iubește cu sportiva Sorana Cîrstea de câțiva ani, dar niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată relația lor.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a zvonit că aceștia ar fi încheiat relația, dar din nou, nicio declarație oficială, cei doi fiind extrem de discreți în privința vieții lor personale.

De altfel, chiar din postările de pe rețelele de socializare înțelegem că Sorana Cîrstea este adepta discreției în ceea ce privește viața sa personală și nu îi place să împărtășescă prea multe aspecte cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)


Aceasta a făcut referire inclusiv la poveștile de dragoste și a dat de înțeles că nimeni nu trebuie să cunoască anumite aspecte din viața altor oameni, pentru că acestea pot fi distruse.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, scria Sorana Cîrstea pe Instagram.

ADVERTISEMENT