Life

Iulia Albu a comis-o! S-a urcat la volan după ce a consumat alcool. Cum a fost surprinsă la ieșirea din restaurant

16.09.2020 | 14:17
Iulia Albu a comiso Sa urcat la volan dupa ce a consumat alcool Cum a fost surprinsa la iesirea din restaurant
Iulia Albu, la volan după ce consumă alcool Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebra creatoare de modă, Iulia Albu, a fost surprinsă într-o ipostază inedită și nu tocmai legală. Vedeta se alfa la un restaurant din capitală, împreună cu iubitul ei, pentru o cină romantică. Mâncarea a fost însoțită de o stică de vin, din care s-au delectat amândoi.

Până aici, nimic ieșit din comun. Situația a devenit un pic neobișnuită la plecarea de la restaurant. Iulia a fost surprinsă de paparazzii SpyNews.ro ieșind din restaurant cu sticla goală de vin în mână. Ea s-a urcat apoi la volan, fără să țină cont de siguranța ei sau de ce spune legea.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu este recunoscută pentru excentritatea de care dă dovadă și celebră pentru replicile și comentariile ei sarcastice și răutăcioase, însă nu a fost surprinsă până acum în astfel de ipostaze. Cu toate astea, ea are parte de ceva probleme cu legea. Pe numele ei fiind întocmită o plangere penală.

Iulia albu s-a urcat băută la volan

Iulia Albu are numele său o plângere penală depusă chiar de fostul soț, cunoscutul designer de pantofi, Mihai Albu. Acesta se plânge că nu îi este permisă vizitarea fetiței lor în condițiile prevăzute de lege. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani, după 9 ani petrecuți împreună.

ADVERTISEMENT

Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Mikaela, care este în custodia mamei. Copilul este și mărul discordiei între foștii soți, Mihai fiind extrem de nemulțumit că i se refuză parte de timpul acordat de lege pentru a-l petrece cu fetița.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relații cu ambii părinți”, s-a plâns el în cadrul unei emisiuni, citat de cancan.ro.

Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos și a adus acuze la adresa fostului soț. Ea afirmă, pe de o parte, că fetița nu primește pensia alimentară pe care, conform legii, tatăl trebuie să o plătească. Apoi își atacă direct fostul partener de viață, afirmând că dorește să-și facă publicitate cu ajutorul copilului.

ADVERTISEMENT

„A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rând, voce.Voi lupta ca o leoaică pentru drepturile copilului meu și nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a apărea în presă. Și aceasta nu este o amenințare, este o promisiune”, scria Iulia pe Instagram, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT