Life

Iulia Albu îi desființează pe Andra și Cătălin Măruță în scandalul Eva: „Am fost oripilată”

Iulia Albu a comentat expunerea Evei, fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, ajunsă vedetă de cinema. Ce spune fashionista?
14.01.2024 | 09:24
Iulia Albu ii desfiinteaza pe Andra si Catalin Maruta in scandalul Eva Am fost oripilata
Iulia Albu, dură cu Cătălin Măruță și Andra pentru promovarea excesivă a Evei. Foto: Instagram/ Protv.ro
ADVERTISEMENT

Iulia Albu îi taxează dur pe Andra și Cătălin Măruță pentru supraexpunerea fiicei lor, Eva, care a ajuns super-star de cinema datorită prezenței în filmul „Tati part-time”. Fashionista a remarcat un lucru care i se pare îngrijorător. A scos în evidență ceva ce a făcut Cătălin și i se pare oripilant.

Iulia Albu, neiertătoare cu Andra și Cătălin Măruță

Iulia a mai spus că nu consideră o problemă faptul că Eva Măruță a fost cooptată în producția cinematografică de succes, pe locul întâi în box office în primele zile. Ea critică supraexpunerea fetiței, dincolo de acest proiect.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a declarat că a fost oripilată când l-a văzut pe Măruță filmându-și fiica de doar opt ani în timp ce se dădea cu cremă pe față, în rutina ei de zi cu zi. Pentru fosta concurentă de la America Express asta reprezintă, într-adevăr, o preocupare serioasă.

„Am fost oripilată”

„Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”.

ADVERTISEMENT

Și aș vrea să fie foarte clar! Așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

„Această glamourizare a absurdului poate naște monștri”

„Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc”, a completat Iulia Albu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai punctat că faptul că fiica ei, Mikaela, nu este atât de expusă a fost o alegere personală. O alegere pe care o consideră drept una sănătoasă. Iulia Albu a zis că e prea devreme să spună că fiica ei are ce căuta în showbiz. Timpul va hotără dacă va avea un viitor în lumea artistică, deși e mai mare decât Eva a lui Măruță, având 14 ani.