Life

Iulia Albu le bagă-n boală pe vedetele din România! Iubitul ei, Mike, o susține: „Cât mai repede”

Iulia Albu nu vrea să apeleze nici în ruptul capului la vedetele din România, cu toate că s-a remarcat criticându-le! Diva are un plan secret.
14.02.2024 | 14:10
Iulia Albu le bagan boala pe vedetele din Romania Iubitul ei Mike o sustine Cat mai repede
Iulia Albu le bagă-n boală pe vedetele din România. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Iulia Albu le tratează cu ”ignore” pe vedetele din România! Nu ar apela nici în ruptul capului la imaginea starurilor de la noi, chiar de ar fi nevoită. Fosta concurentă de la America Express ne-a spus cu ce surpriză vine pe piață, presată de Mike!

Iulia Albu bagă-n boală vedetele din România! Multe visează la bogățiile ei, dar diva nu le dă din mână!

Iulia Albu pregătește lansarea unei colecții de bijuterii pentru mirese și pentru copii, însă nu va fi vreun eveniment fastuos, așa cum se așteaptă lumea. Fashionista a decis să meargă pe o cu totul altă strategie.

ADVERTISEMENT

Întrebată când va scoate pe piață primele sale bijuterii din aur și argint, Iulia Albu nu a putut să dea un răspuns exact, însă Mike, iubitul ei, prezent la discuția avută cu FANATIK, a insistat că partenera lui ar trebui să se miște ceva mai repede. Are termen-limită luna aprilie!

Iulia a zis că nu va apela la vedetele din România pentru promovarea noilor sale bijuterii. Vrea să se adreseze direct femeilor fără să se folosească de intermediari! De altfel, Iulia s-a remarcat de-a lungul timpului punându-le la zid pe artistele de la noi pentru felul în care se îmbracă, așa că e greu de imaginat că ar avea nevoie de niște nume cunoscute care probabil ar accesoriza într-un mod nefericit bijuteriile sale.

ADVERTISEMENT

„Nu veți vedea campanii cum sunt făcute în alte părți”

„Am în plan lansarea unei colecții dedicate mireselor. Va fi o foarte mare surpriză, o colecție pentru copii, o linie pentru botez și lansarea primelor produse din aur și argint masiv. 

Încercăm să ne organizăm cât putem. Nu vom avea o lansare propriu-zisă, căci noi avem un alt tip de abordare. Noi nu ne dorim vedete care să poarte bijuteriile noastre. Ne dorim ca fiecare femeie care cumpără ceva să trăiască o experiență demnă de o vedetă, pe care nu ar trăi-o, în general. 

ADVERTISEMENT

Targetul nostru îl reprezintă femeile care sunt frumoase pentru ceea ce sunt, nu neapărat celebritățile. De aceea, la noi nu veți vedea campanii făcute cum se fac în alte părți, cu vedete”, a declarat Iulia Albu, pentru FANATIK.

Mike insistă ca Iulia să se grăbească: „Cel mai târziu aprilie”

Mike a ținut să precizeze, întrerupând-o pe partenera sa, că ar fi bine că lansarea să se producă în viitorul cât mai apropiat. „Oricum, ideea e să fie cât mai repede”, ne-a zis Mike. „Da, cât mai repede!”, l-a completat Iulia Albu. „Martie, martie, cel mai târziu aprilie!”, a completat partenerul vedetei.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Mike au mers, se pare, cu gânduri mari din America Express, show unde au avut destul de multe de învățat unul despre celălalt. Într-un interviu recent acordat pentru FANATIK, cei doi au spus că a fost o experiență de neuitat. Una care le-a arătat că își pot depăși limitele.

Mihai și-a dat seama că are fitilul mai scurt decât credea, în timp ce Iulia Albu i-a dovedit iubitului ei că se poate machia în timp record și că, dacă își pune ambiția la bătaie, la 5 și jumătate dimineața este trează și ferchezuită.

Mike ne-a mai dezvăluit, despre relația cu Iulia Albu, că o admiră exact pentru lucrurile pentru care e criticată. Nebunia și părerile ei incomode l-au cucerit definitiv.

ADVERTISEMENT