Life

Iulia Albu, nostalgică de 1 Decembrie: ”Vouă ce vă lipsește cel mai mult astăzi?”

01.12.2020 | 15:49
Iulia Albu nostalgica de 1 Decembrie Voua ce va lipseste cel mai mult astazi
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a devenit nostalgică de 1 Decembrie, postând pe rețelele de socializare o imagine de colecție cu tatăl său. Stilista a mărturisit că-i lipsesc unele momente din copilărie, printre acestea numărându-se clipele petrecute în compania părintelui ei. 

Fashion editorul a mai precizat că simte dorul plimbărilor cu barca pe care le desfășura pe lacul din Parcul Moghioroș, în ciuda faptului că apa i-a adus și unele neplăceri. Mai exact, fosta soție a lui Mihai Albu a dezvăluit că era să se înece în lacul din sectorul 6.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Iulia Albu le-a urat românilor de pretutindeni un călduros „La mulți ani!”, întrebându-i în același timp care sunt lucrurile care le lipsesc cel mai mult de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Iulia Albu, cu gândul la copilărie de Ziua Națională. Ce a postat în online

„La mulți ani, români! Astăzi, de 1 decembrie, cel mai mult îmi lipsesc părinții mei. Aici, în Parcul Moghioroș, cu tata. În una dintre zilele acelea era să mă înec în lacul de acolo.

ADVERTISEMENT

Totuși, plimbările cu tatăl meu cu barca rămân printre cele mai dragi amintiri. Vouă ce vă lipsește cel mai mult astăzi?”, a scris Iulia Albu pe Instagram, în dreptul unei imagini alb-negru în care apare pe umerii tatălui său.

Frumoasa blondină a avut o copilărie normală despre care își amintește cu drag, în ciuda faptului în care a avut și perioade în care s-a confruntat cu momente grele. La acest capitol intră faptul că era foarte slabă și că își dorea lucruri pe care familia sa nu și le permitea.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a povestit la un moment dat că la vârsta de 20 de ani visa la o pălărie care valora 2.000 de lire, obiect care nu a ajuns în garderoba sa pentru că era mult prea scump. Atunci stilista și-a dat seama că trebuie să fie pe propriile picioare.

Iulia Albu când era mică împreună cu tatăl său
Iulia Albu când era mică împreună cu tatăl său. Imagine de colecție. Sursa foto: Instagram.com

Părinții Iuliei Albu, împotriva relației cu fostul soț, Mihai Albu

Vedeta, avocat de profesie, are o legătură strânsă cu familia sa, chiar dacă aceștia nu au fost niciodată de acord cu povestea de dragoste dintre ea și Mihai Albu. Nu de puține ori creatoarea de modă a declarat că părinții i-au spus că diferența de vârstă este un impediment în calea fericirii.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu s-a căsătorit la o vârstă destul de mică, fără a ține cont de părerea familiei sale. Din păcate, după circa 8 ani de mariaj, în 2012, a pus capăt relației cu celebrul designer de pantofi Mihai Albu și a luat-o de la capăt din toate punctele de vedere.

„Părinții mei nu au fost niciodată de acord cu căsătoria noastră, pentru că e o diferență de 20 de ani între mine și Mihai. Și, sincer, nu știu ce părinte ar putea să-și dorească acest lucru.

Nici eu nu mi-am închipuit o secundă că așa va fi. Însă nu poți să-ți alegi un soț, să-l programezi, să-ți faci o lista și apoi să-l iei”, declara vedeta de televiziune în urmă cu ceva vreme, informează revistatango.ro.

ADVERTISEMENT