Life
notix pixel id

„Taboo”, un nou proiect marca Iulia Albu: „Ne vom confrunta cu lucrurile de care vă este teamă”

Iulia Albu a vorbit în exclusivitate despre „Taboo”, cel mai nou proiect al său. Ce presupune, de unde i-a venit ideea și ce subiecte va aborda vedeta?
25.11.2021 | 15:05
„Taboo”, un nou proiect marca Iulia Albu: „Ne vom confrunta cu lucrurile de care vă este teamă
Iulia Albu o oferit detalii exclusive din culisele ultimului său proiect.Sursa: Iulia Albu
ADVERTISEMENT

Iulia Albu are un nou proiect, de data aceasta, în online. Nonconformista vedetă a lansat miercuri, pe YouTube, primul episod al proiectului “Taboo cu Iulia Albu”. Acesta constă într-o serie de episoade în care vor fi abordate subiecte de care oamenii se feresc să discute, fie din rușine, fie din teama de a nu fi judecați.

FANATIK a contactat-o pe Iulia Albu și a obținut detalii inedite despre acest proiect. În cadrul proiectului “Taboo cu Iulia Albu” vor fi tratate subiecte despre care, din pudoare și nu numai, multe persoane se tem să vorbească.

Vedeta ne-a dezvăluit, încă de la început, că este un proiect îndrăzneț și unic. Maniera în care urmează să abordeze problemele tabu ale societății este una nouă.

ADVERTISEMENT

Ce este TABOO cu Iulia Albu?

„Acesta este un proiect de care este nevoie. Este un proiect care va trata subiecte într-o manieră diferită și nu va glamuriza, nici nu va demoniza. Ori, asta este ceva nou. Această nevoie de a avea acest proiect a venit din faptul că anumite lucruri au devenit o normalitate și acest lucru nu trebuie să se mai întâmple”, a declarat Iulia Albu pentru FANATIK.

Iulia Albu
Iulia Albu promite un proiect unic, in care nu vor exista subiecte tabu. Sursă foto: Fanatik

Ce subiecte vor fi abordate?

Unul dintre subiectele pe care vedeta vrea să îl dezbată este bullying-ul și va face asta alături de o persoană care obișnuia să-i hărțuiască, verbal sau fizic, pe oamenii din jurul său. Iulia Albu a mărturisit că și ea a fost mult timp victima unui astfel de comportament. 

ADVERTISEMENT

La „Taboo cu Iulia Albu”, cei interesați vor putea asculta vorbindu-se despre fenomene precum educația sexuală, menopauza, violența în familie și depresia.

Vedeta va aborda și unele dintre cele mai sensibile subiecte, cum ar fi traumele provocate de pierderea unui copil sau de un viol.

ADVERTISEMENT

“Vom vorbi despre violența domestică, pierderea unui copil, experiența îngrozitoare a unui viol”

„Vom vorbi, de exemplu, despre violența domestică, atât cu o persoană care a fost victima a ei, cât și cu un psiholog. Și vom afla rațiunile pentru care unele femei acceptă să fie abuzate și pentru care ajung, de multe ori, mult prea târziu la autorități și la o concluzie pentru viețile lor ulterioare.

Vom vorbi despre drama pe care o cauzează pierderea unui copil, atât în urma unui avort, cât și în urma unei pierderi de sarcină. Vom vorbi despre femei care au trăit experiența, îngrozitoare, a unui viol.”, ne-a dezvăluit fosta jurată a emisiunii „Splah! Vedete la apă”.

ADVERTISEMENT

Primul episod a fost lansat

Alături de invitații săi, Iulia Albu spune că, în noul proiect, “ne vom confrunta cu lucrurile de care vă este teamă, lucrurile de care îmi este și mie teamă, lucruri de care nu vrem și nu vreți și nu vrem să vorbim și să vorbiți. Nimic nu este tabu aici.”

„Lucrurile despre care nu vrem să vorbim sunt multe, lucrurile de care ne temem sunt multe. Cine suntem noi este un amalgam de temeri de dorințe și de aspirații. Important este ca drumul nostru să fie unul lin și doar noi ni-l putem face așa.”, a spus Iulia Albu, în primul episod al proiectului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri