Life

„Taboo”, un nou proiect marca Iulia Albu: „Ne vom confrunta cu lucrurile de care vă este teamă”

Iulia Albu a vorbit în exclusivitate despre „Taboo”, cel mai nou proiect al său. Ce presupune, de unde i-a venit ideea și ce subiecte va aborda vedeta?
25.11.2021 | 15:05
Taboo un nou proiect marca Iulia Albu Ne vom confrunta cu lucrurile de care va este teama
ADVERTISEMENT

Iulia Albu are un nou proiect, de data aceasta, în online. Nonconformista vedetă a lansat miercuri, pe YouTube, primul episod al proiectului “Taboo cu Iulia Albu”. Acesta constă într-o serie de episoade în care vor fi abordate subiecte de care oamenii se feresc să discute, fie din rușine, fie din teama de a nu fi judecați.

FANATIK a contactat-o pe Iulia Albu și a obținut detalii inedite despre acest proiect. În cadrul proiectului “Taboo cu Iulia Albu” vor fi tratate subiecte despre care, din pudoare și nu numai, multe persoane se tem să vorbească.

ADVERTISEMENT

Vedeta ne-a dezvăluit, încă de la început, că este un proiect îndrăzneț și unic. Maniera în care urmează să abordeze problemele tabu ale societății este una nouă.

Ce este TABOO cu Iulia Albu?

„Acesta este un proiect de care este nevoie. Este un proiect care va trata subiecte într-o manieră diferită și nu va glamuriza, nici nu va demoniza. Ori, asta este ceva nou. Această nevoie de a avea acest proiect a venit din faptul că anumite lucruri au devenit o normalitate și acest lucru nu trebuie să se mai întâmple”, a declarat Iulia Albu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Iulia Albu
Iulia Albu promite un proiect unic, in care nu vor exista subiecte tabu. Sursă foto: Fanatik

Ce subiecte vor fi abordate?

Unul dintre subiectele pe care vedeta vrea să îl dezbată este bullying-ul și va face asta alături de o persoană care obișnuia să-i hărțuiască, verbal sau fizic, pe oamenii din jurul său. Iulia Albu a mărturisit că și ea a fost mult timp victima unui astfel de comportament. 

La „Taboo cu Iulia Albu”, cei interesați vor putea asculta vorbindu-se despre fenomene precum educația sexuală, menopauza, violența în familie și depresia.

ADVERTISEMENT

Vedeta va aborda și unele dintre cele mai sensibile subiecte, cum ar fi traumele provocate de pierderea unui copil sau de un viol.

“Vom vorbi despre violența domestică, pierderea unui copil, experiența îngrozitoare a unui viol”

„Vom vorbi, de exemplu, despre violența domestică, atât cu o persoană care a fost victima a ei, cât și cu un psiholog. Și vom afla rațiunile pentru care unele femei acceptă să fie abuzate și pentru care ajung, de multe ori, mult prea târziu la autorități și la o concluzie pentru viețile lor ulterioare.

ADVERTISEMENT

Vom vorbi despre drama pe care o cauzează pierderea unui copil, atât în urma unui avort, cât și în urma unei pierderi de sarcină. Vom vorbi despre femei care au trăit experiența, îngrozitoare, a unui viol.”, ne-a dezvăluit fosta jurată a emisiunii „Splah! Vedete la apă”.

Primul episod a fost lansat

Alături de invitații săi, Iulia Albu spune că, în noul proiect, “ne vom confrunta cu lucrurile de care vă este teamă, lucrurile de care îmi este și mie teamă, lucruri de care nu vrem și nu vreți și nu vrem să vorbim și să vorbiți. Nimic nu este tabu aici.”

„Lucrurile despre care nu vrem să vorbim sunt multe, lucrurile de care ne temem sunt multe. Cine suntem noi este un amalgam de temeri de dorințe și de aspirații. Important este ca drumul nostru să fie unul lin și doar noi ni-l putem face așa.”, a spus Iulia Albu, în primul episod al proiectului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: