Life

Iulia Albu s-a confruntat cu depresia. Stilista a vorbit deschis despre acest subiect sensibil

26.03.2021 | 15:02
Iulia Albu sa confruntat cu depresia Stilista a vorbit deschis despre acest subiect sensibil
ADVERTISEMENT

Iulia Albu s-a confruntat cu depresia și a vorbit despre acest subiect sensibil pe rețelele de socializare, dezvăluind care au fost motivele care au făcut-o să se simtă neputincioasă, dar și cum a reușit să iasă din acest impas. 

Celebra creatoare de modă a mărturisit că în urmă cu 10 ani, când era în pragul divorțului de designerul Mihai Albu a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Vedeta lupta pentru starea ei interioară, precizând că nu știa ce să facă pentru că nu avea absolut nimic.

ADVERTISEMENT

La un pas să se despartă și cu un copil mic, Iulia Albu se gândea ce să facă pentru a o crește pe fiica sa, Mikaela. Așa a luat naștere unul dintre proiectele sale de suflet, creațiile vestimentare, povestind acum că acestea au ajutat-o să iasă la liman, deși avea mai multe probleme.

Iulia Albu, în depresie severă. Cum a ajuns vedeta în această situație

Iulia Albu s-a confruntat cu depresia și din cauza problemelor de ordin material, la momentul respectiv fiind în concediu de creștere copil cu fiica sa. Vedeta nu avea nicio sursă de venit, recunoscând că nu i-a fost deloc ușor după ce a divorțat.

ADVERTISEMENT

„Citesc mesajele de la voi și îmi vine să plâng de emoție… am început iuliaalbu.com acum 10 ani, într-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, în timp ce căsnicia mea se destrăma iremediabil, iar eu mă luptam din răsputeri să nu cad pradă depresiei. 

Pe atunci doar visam că voi ajunge aici. Și mai avem atât de multe de făcut împreună….❤️”, a scris fosta jurată de la „Bravo, ai stil” pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu vorbește pentru prima oară de situația neplăcută prin care a trecut. Pare o fire puternică, care nu lasă nimic la vedere, dar Iulia Albu mărturisea în urmă cu ceva vreme că și-a iubit enorm soțul, însă acesta punea pe primul plan cariera.

„Eram în depresie cruntă și nu aveam putere să mă lupt cu el (Mihai Albu n.r.). El nu a vrut foarte mult timp cu copilul, căci a motivat că are nevoie de timp să-și refacă viața și că lucrează foarte mult. El a vrut să divorțăm în acel moment.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare rușinos să admit acest lucru. Am avut o depresie din cauza lucrurilor rele care s-au întâmplat în căsnicia mea și pentru că m-am trezit singură, fără un venit sigur pentru că mai eram în concediu de maternitate.

Am îndurat foarte multe. Eu am fost foarte îndrăgostită de el, de aia m-am măritat, chiar dacă tatăl meu mi-a zis că nu fac bine”, a povestit Iulia Albu în urmă cu câțiva ani, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: