Life

Vlăduța Lupău, aspru criticată de Iulia Albu, pentru ultimele apariții: “E penibilă”

23.03.2021 | 18:57
Vladuta Lupau aspru criticata de Iulia Albu pentru ultimele aparitii E penibila
Ținutele purtate de Vlăduța Lupău au fost analizate de Iulia Albu (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost luată în vizor de către celebra Iulia Albu, pentru ținutele purtate recent. Stilista a analizat mai multe personalități ce fac parte din lumea artiștilor de muzică populară, printre care și pe cunoscuta solistă din Maramureș.

Iulia Albu a fost prezentă în această după-amiază pe canapeaua emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a avut reacții inedite în cadrul rubricii sale, “Marțea Neagră”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cântăreața de 30 de ani are o mare influență în mediul online și a lansat la începutul lunii martie o piesă intitulată “Bate vântul, bate”. Stilista vestimentară a decis să îi analizeze chiar ținutele îmbrăcate în respectivul clip, fiind vorba de poze de la filmări ce se regăsesc și pe contul oficial de Instagram al Vlăduței.

Ținutele purtate de Vlăduța Lupău, puse sub lupă de Iulia Albu

Iulia Albu a avut reacții cât se poate de sincere, în ediția de marți a rubricii ei dedicate modei. A fost vorba de o ediție specială, deoarece au fost prezentate doar personalități ale muzicii populare autohtone.

ADVERTISEMENT

Alături de Vlăduța Lupău, în acest top realizat de fosta soție a lui Mihai Albu s-a mai regăsit și Maria Constantin. Spre uimirea tuturor, le-a apreciat foarte mult pe interpretele Sofia Vicoveanca, dar și pe Maria Dragomiroiu.

În mod total surprinzător, alegerile vestimentare făcute de către Vlăduța Lupău, care de curând a împlinit 30 de ani, nu au fost prea tare pe placul stilistei, care a comparat-o cu un jucător de rugby, din pricina umerilor mult prea bufanți, prezenți pe o rochie albă.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău, aspru criticată de Iulia Albu, pentru ultimele apariții E penibilă
Vlăduța Lupău a fost comparată de celebra stilistă cu un jucător de rugby (sursă foto: captură PRO TV)

“Doamna Irina Loghin poartă reinterpretări. Este apropiat ce face cu bijuteriile de Lady Di. Are apariții modeste când iese pe stradă. Primește de la noi diamantul, fiind celebră că poartă aceste bijuterii.

Vlăduța Lupău are o apariție foarte interesantă. Nu înțeleg de ce ar purta cineva așa ceva, o rochie cu umerii aceia, în stilul pagodelor, e penibilă. Când iese în public nu exagerează. Rochia aceea roșie este o abordare simplă și corectă. Mereu am zis că la o rochie roșie își pui și pantofi roșii, a făcut bine. În rest, zici că e un jucător de rugby, îi vom oferi acest premiu.

ADVERTISEMENT

Olguța Berbec are ținute clasice, cam ca oamenii care lucrează în corporații. Nu este foarte creativă. Urăsc persoanele care taie costumele populare. Mi se pare barbar de-a dreptul.

Maria Dragomiroiu este din punct de vedere stilistic foarte mândră de formele ei. Poartă corsete și își pune în valoare talia. Are un look puțin depășit, nu este rău, stăm bine.

Maria Constantin este specială, poarte costume tradiționale care nu sunt vechi, ci noi sau reinterpretate. Este în zona de Instagram, influencer wannabe. Abordările ei nu sunt cele mai fericite. Nu spun că ar trebui să poarte opinci toată ziua, dar trebuie să existe un respect pentru asta.

Sofia Vicoveanca are un stil bun, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Este o doamnă de un rafinament foarte rar, poartă flori naturale, ceea ce ador”, au fost remarcile făcute deIulia Albu, la PRO TV.

ADVERTISEMENT