Life

Iulia Albu, sfaturi pentru adolescente. De ce nu este de acord cu operațiile estetice: „Nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru a avea o carieră”

Iulia Albu a criticat vedetele care își fac operații estetice până ajung de nerecunoscut. Ce mesaj a transmis criticul de modă.
29.12.2022 | 16:30
Iulia Albu sfaturi pentru adolescente De ce nu este de acord cu operatiile estetice Nu trebuie sa se ultrasexualizeze pentru a avea o cariera
De ce nu este Iulia Albu de acord cu operațiile estetice. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu nu se ferește niciodată să spună ceea ce gândește și nu doar când vine vorba de domeniul vestimentar. De această dată, criticul de modă le-a transmis un mesaj celor care exagerează cu operațiile estetice.

Iulia Albu, aprigă cu vedetele care exagerează cu operațiile estetice

Iulia Albu este cunoscută pentru sinceritatea și părerile libere pe care și le exprimă. Nu se teme să-și impună punctul de vedere, chiar dacă asta îi poate nemulțumi pe unii, așa cum a făcut și în cazul trendului pozelor avatar, adoptat și de vedetele de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

De această dată, Iulia Albu s-a legat de acele persoane publice de la noi care exagerează cu operațiile estetice. Chiar dacă și ea are unele intervenții, de ani buni injectându-și propriul sânge în scalp, totuși, nu este de acord cu faptul că, în zilele noastre, toate tinerele tind să arate la fel.

Astfel, vedeta care este și mama unei fetițe de 13 ani, a ținut să le transmită adolescentelor că nu au nevoie de operații și îmbunătățiri de acest fel pentru a avea succes în viață.

ADVERTISEMENT

„O celebritate își poate angaja un stilist bun, dar o fetiță de 14 ani trebuie să audă, tare și răspicat, că nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru a avea o carieră. Că nu trebuie să se tuneze pentru a se integra. Și, mai ales, că nu trebuie să se compare niciodată cu nimeni”, a spus Iulia Albu într-un interviu acordat pentru Viva.ro. 

Pe de altă parte, Iulia Albu consideră că această modă va trece și că încet-încet, femeile vor redescoperi farmecul frumuseții naturale.

ADVERTISEMENT

„Deja oamenii au început să înțeleagă că natura își face treaba cel mai bine și renunță, încet, încet, la inutil. Unicitatea câștigă din ce în ce mai mult teren, în defavoarea uniformei. Viitorul sună bine!”, a susținut Iulia Albu.

Iulia Albu, sfaturi de modă pentru cei care nu au un trup perfect

Multe persoane publice au fost luate în vizor pentru alegerile vestimentare pe care le-au făcut de-a lungul timpului, însă Iulia Albu spune că i s-a întâmplat ca acestea să o contacteze ulterior și să-i mulțumească pentru sfaturi.

ADVERTISEMENT

Criticul de modă a oferit sugestii persoanelor care nu au un trup considerat perfect și care nu știu ce și cum ar trebui să poarte.

„În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a declarat Iulia Albu.

ADVERTISEMENT
Tags: