Life

Iulia Albu face injecții cu propriul sânge. Vedeta este adepta acestei proceduri estetice de multă vreme

Iulia Albu face injecții cu propriul sânge, o procedură care are ca scop înfrumusețarea și la care apelează de multă vreme.
21.09.2022 | 17:43
Iulia Albu face injectii cu propriul sange Vedeta este adepta acestei proceduri estetice de multa vreme
Iulia Albu face injecții cu propriul sânge. Vedeta este adepta acestei proceduri
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este adepta ritualurilor de înfrumusețare, așa că face orice pentru a arăta cât mai tânără și mai bine. De ceva vreme, vedeta face injecții cu propriul sânge!

Iulia Albu face injecții cu propriul sânge. Care este scopul acestei intervenții

Iulia Albu face injecții cu propriul sânge, o procedură estetică faimoasă mai ales peste ocean, unde vedetele apelează la esteticieni care să le ajute să arate mai bine.

ADVERTISEMENT

Injecțiile cu propriul sânge sunt făcute de specialiști, iar ele mai sunt numite și terapia vampir, din motive evidente.

Scopul acestei terapii este frumusețea părului, pentru că plasma din sânge este injectată în scalp, pentru a stimula creșterea mai rapidă a firelor de păr.

ADVERTISEMENT

Persoanei care vrea să aibă o astfel de terapie i se recoltează sângele, care este apoi centrifugat. Iulia Albu face de mai bine de un an astfel de injecții pentru a-și menține frumoasă podoapa capilară.

Iulia Albu face tot ce poate pentru a arăta bine. De altfel, aceasta a povestit ce face pentru a se menține în formă, iar secretul este că nu mânâncă zahăr deloc, doar cu mici excepții, duminica.

ADVERTISEMENT

Ce este, de fapt, terapia vampir

Procedura numită Terapia Vampir sau PRP (Platelet-Rich Plasma) are la bază injectarea plasmei în scalp, cu un ac subțire, pentru care nu este nevoie nici de anestezie locală.

După injectare, pacientul poate pleca fără probleme să își vadă de viață, nefiind nevoie de un timp de recuperare pentru a-și reveni după procedura estetică a cărei fană este și Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

„Procedura  presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea acestuia.

Injectarea plasmei se face cu un ac subțire, atraumatic, astfel nefiind necesară anestezia locală. Un alt aspect important îl reprezintă faptul că în urmă injectării nu există timpi de recuperare” spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, conform ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: