Life

Iulia Albu și-a păcălit fanii că e însărcinată. Puțini s-au prins că e o farsă

04.04.2021 | 18:24
Iulia Albu sia pacalit fanii ca e insarcinata Putini sau prins ca e o farsa
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și-a păcălit în urmă cu foarte puțin timp fanii de pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru a doua oară. Foarte puțini dintre urmăritorii stilistei s-au prins că totul este o simplă farsă. 

Vedeta a postat în mediul online o imagine în care apare gravidă, însă poza a fost realizată în perioada în care era căsătorită cu Mihai Albu și o purta în pântece pe fiica sa, Mikaela. Creatoarea de modă a reușit în felul acesta să-și tragă fanii pe sfoară.

ADVERTISEMENT

Cum au existat și persoane care nu au realizat că totul este o farsă, Iulia Albu a fost felicitată și complimentată pentru cea de-a doua sarcină. Urmăritorii de pe Instagram au reacționat imediat, mai ales că frumoasa blondină nu a pus o descriere la fotografie.

Iulia Albu și-a tras pe sfoară fanii legat de o eventuală sarcină

Iulia Albu are o fetiță pe nume Mikaela, mărturisind la un moment dat că nu știe dacă o prinde rolul de mamă. Declarația ne poate trimite cu gândul la faptul că stilista nu este pregătită să aducă pe lume un al doilea copil prea curând.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a designerului de pantofi Mihai Albu îi oferă fiicei sale tot ce-ți dorește, însă copila are complet interzis să privească la televizor. De altfel, copila nu era deloc lăsată să intre pe rețelele de socializare, însă recent vedeta și-a călcat pe suflet.

Așa a ajuns Mikaela să aibă o pagină personală pe Instagram, cadou primit de la celebra sa mamă chiar de ziua sa de naștere. Copila în vârstă de 11 ani postează adesea, dorindu-și enorm să aibă o pagina a sa, la fel cum au colegii de la școala unde învață.

ADVERTISEMENT
Iulia Albu, imagini de când era însărcinată cu Mikaela
Iulia Albu, imagini de când era însărcinată cu Mikaela. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor.

ADVERTISEMENT

Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, spunea Iulia Albu în trecut despre rolul de mamă.

ADVERTISEMENT