Fotbal intern

Iulian Cristea a izbucnit în lacrimi după ce a fost înlocuit cu Andrei Miron. Cum a explicat Toni Petrea schimbarea

23.04.2021 | 00:32
Iulian Cristea a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost inlocuit cu Andrei Miron Cum a explicat Toni Petrea schimbarea
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-0 în fața Academicii Clinceni, dar nu toți fotbaliștii s-au bucurat de acest succes. Înlocuit în minutul 46 al întâlnirii cu Andrei Miron, Iulian Cristea a plâns de nervi în tribună.

Fundașul central a avut o evoluție solidă și și-a salvat echipa în finalul primei reprize când a scos de pe linia porții reluarea cu capul al lui Chandarov.

ADVERTISEMENT

Oarecum surprinzător, antrenorul Toni Petrea a decis să-l trimită în teren în partea a doua a meciului pe Andrei Miron, fotbalist recuperat în ultima clipă după accidentarea suferită în meciul de la Sfântu Gheorghe, din ultima etapă a sezonului regulat.

Lacrimile lui Iulian Cristea și justificarea lui Toni Petrea

Iulian Cristea nu a înțeles de ce a fost înlocuit și a izbucnit în lacrimi imediat după schimbare. Radunovic a încercat să-și consoleze colegul, dar Cristea a rămas în continuare nedumerit de decizia antrenorului.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii tehnicianul roș-albaștrilor a explicat motivul pentru care a mizat pe Andrei Miron în repriza secundă a întâlnirii cu Academica.

”A fost o schimbare post pe post, ținând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine și a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun și și-a revenit rapid”, a declarat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea, fundașul golgheter al FCSB-ului

Iulian Cristea și Andrei Miron formează în mod regulat axul central al defensivei roș-albaștrilor. Ambii a evoluat în câte 29 de partide în acest sezon de Liga 1, primul reușind să marcheze și 4 goluri.

Iulian Cristea este fundașul central cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon din Liga 1. Toți atacanții din lotul FCSB-ului, exceptându-l pe golgheterul Florin Tănase, nu au marcat împreună nici jumătate din reușitele stoperului.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 26 de ani este al treilea marcator al roș-albaștrilor, doar Tănase, cu 21 de reușite, și Darius Olaru, respectiv Olimpiu Moruțan, ambii cu câte 6 goluri, devansându-l în eficacitate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT