Sport

Iulian Cristea are zilele numărate la FCSB! Un fost fundaș al CFR-ului, pe lista lui Gigi Becali după gafa cu Karagandy: „E posibil”

Finanțatorul vicecampioanei dă de pământ cu Iulian Cristea și anunță transferul unui nou fundaș central în această vară. Alesul ar putea fi chiar Paulo Vinicius.
23.07.2021 | 12:27
Iulian Cristea are zilele numarate la FCSB Un fost fundas al CFRului pe lista lui Gigi Becali dupa gafa cu Karagandy E posibil
ADVERTISEMENT

Deși s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi în prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, câștigată la limită, scor 1-0, în fața cazacilor de la Șahtior Karagandy, Gigi Becali nu a putut trece peste gafa comisă de Iulian Cristea. Ba chiar a anunțat că va transfera cât de curând un înlocuitor.

Nu poți face așa ceva. În meciuri cheie nu mai joci cu el. Te curăță defintiv. Zici că e speriat de bombe. M-a făcut să mai iau un fundaș central”, a răbufnit Gigi Becali. Cum Sepsi nu pare dispusă, cel puțin pentru moment, să renunțe la Branislav Ninaj, în capul listei se află un fost jucător al campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

De neclintit, până mai ieri, din compartimentul ofensiv al roș-albaștrilor, Olimpiu Moruțan riscă să fie trecut pe linie moartă, dacă nu reușește „să-și intre în mână” rapid. În schimb, Darius Olaru, refăcut după accidentarea suferită în pregătiri, ar putea fi inclus din nou în formula de start, alături de „perlele” Octavian Popescu, Florinel Coman și, mai nou, Andrei Cordea.

Gigi Becali dă de pământ cu Iulian Cristea și anunță transferul unui nou fundaș stânga

Eu sunt mulțumit de joc, dar nu sunt mulțumit de greșeala lui Iulian Cristea (n.r. gafă care putea să-i coste pe roș-albaștri). Mingea a stat numai la noi, s-a jucat doar la o poartă, asta îmi convine. Moruțan trebuie să-și intre în mână.

ADVERTISEMENT

Nu știu, probabil a făcut antrenamente prea tari. A reveni și Olaru. Eu sunt mulțumit de echipă. Dacă n-aș fi fost, v-aș fi spus. N-am emoții la retur, dar dacă face Cristea ce a făcut aseară? Dacă vrea el să le dea două goluri?

Dă Cristea două goluri că vrea el și asta e. El e un băiat extraordinar, dar cum să faci asemenea tâmpenii? Nu vreau să mai critic jucătorii, dar trebuie să vorbim despre asta. Nu poți face așa ceva.

ADVERTISEMENT

În meciuri cheie nu mai joci cu el, te curăță definitiv. Nu înțeleg ce s-a întâmplat, zici că e speriat de bombe. Ieri nu știu de ce era speriat, că ăia nu aveau nicio treabă. Eu merg pe lucruri punctuale. Când văd asemenea gafe…

Am contactat deja să cumpăr un fundaș central. O astfel de greșeală poate să te curețe, poți să pierzi calificări. El (n.r. Iulian Cristea) va mai juca, dar va mai juca aici, în sezonul regulat, unde nu contează, fiindcă se înjumătățesc punctele.

ADVERTISEMENT

Nu, nu am emoții pentru returul din Kazhstan. Ei nu ne pot marca două goluri. Niciodată nu se poate așa ceva. Mai ales că orice echipă care se desface cu noi se sinucide”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Vinicius ar putea ajunge la FCSB: „E posibil”

După ce Sepsi a refuzat să-l cedeze pe slovacul Branislav Ninaj, patronul roș-albaștrilor s-a orientat spre un fost jucător al campioanei CFR Cluj. Potrivit gsp.ro, Paulo Vinicius (36 de ani), liber de contract din această vară, ar putea accepta să îmbrace tricoul rivalei, dacă i se va face o propunere pe măsură.

E posibil să fie Vinicius, nu știu!”, a reacționat Gigi Becali în momentul în care a fost chestionat pe marginea subiectului. De altfel, nici fundașul brazilian nu a dorit să ofere un răspuns concret. Un lucru e cert, însă: își dorește să mai joace fotbal cel puțin un an.

Nu știu nimic (n.r. râde). Am văzut că s-a vorbit în presa din România. Eu nu știu, nu vreau să spun mai multe. E mai bine. Șanse foarte mari să mă întorc. Sunt profesionist. Voi vedea ce ofertă e bună pentru mine.

Mai joc un an sau doi. Sunt acasă, în Brazilia, mă pregătesc aici și aștept să văd ce spune impresarul meu. Sunt oferte din România, din Portugalia”, a declarat Vinicius.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT