Sport

Iulian Cristea, asigurări de la conducere că nu va suferi din cauza trecutului la FCSB: „Fanii Rapidului vor să vadă luptători, iar el e extraordinar!”

Daniel Niculae l-a liniștit pe Iulian Cristea cu privire la fanii lui Rapid, ținând cont că fundașul central vine de la rivala FCSB.
13.06.2023 | 23:23
Iulian Cristea asigurari de la conducere ca nu va suferi din cauza trecutului la FCSB Fanii Rapidului vor sa vada luptatori iar el e extraordinar
Conducerea Rapidului îl liniștește pe Iulian Cristea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele giuleștenilor este de părere că Iulian Cristea se va impune la Rapid și că va fi apreciat de suporteri datorită spiritului său de sacrificiu pe care l-a arătat în multe meciuri.

Conducerea Rapidului îl liniștește pe Iulian Cristea

Daniel Niculae l-a liniștit pe Iulian Cristea, spunând că fanii Rapidului vor să vadă luptători pe teren și că el este potrivit pentru club, motiv pentru care președintele giuleștenilor nu își face probleme cu privire la acomodarea fostului fundaș al FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„Iulian e un fotbalist polivalent, aveam nevoie de el, mă bucur că aducem jucători de calitate, sper să se adapteze cât mai repede. Va fi aplaudat pentru că va da până la ultima picătură de sudoare pe teren.

Suporterii noștri vor să vadă luptători pe teren, iar el e un luptător. Luăm ce avem noi nevoie, iar Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, un internațional român, care ne va ajuta mult.

ADVERTISEMENT

Suntem în discuții cu mai mulți jucători și cu echipe, vom vedea zilele acestea ce va fi. Lucrurile merg bine, cred că se putea și mai bine în sezonul trecut. Trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, pentru că standardele au fost ridicate și mai mult”, a mai spus Daniel Niculae, la TV DigiSport.

Cum se pregătesc giuleștenii de petrecere

„S-a reușit această derogare, am reușit să avem stadionul pentru 24 de ore, ceea ce e un lucru mare, ținând cont că e o competiție europeană. Se va cânta, vor fi 100 de momente din istoria rapidiștilor, vor fi prezente în tribune marea majoritate a legendelor rapidiste.

ADVERTISEMENT

Va fi și un foc de artificii la finalul evenimentului, dar și multe alte lucruri cu care îi așteptăm pe fani să vină la stadion alături de noi. Nu va fi doar mâncare, va și o scenă pe care vor urca mai multe formații”, a continuat Daniel Niculae.

„Vor fi ateliere de creație, vor fi locuri de animație pentru copii. Trebuie să fie un festival și trebuie să avem un moment pe care nu l-a mai avut nimeni în istoria României.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să participe cât mai multe dintre fostele noastre glorii și dacă nu o să poată fi pe teren, măcar să fie văzuți de suporteri în tribune. Porțile se deschid la 18:00, iar spectacolul începe la 21:00”, a mai spus Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT