Life

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de peste 25 de ani, iar secretul relației e la ea: “Sunt mai diplomată”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de peste 25 de ani, însă secretul relației lor de lungă durată este la ea. Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața de cuplu.
04.03.2022 | 10:11
Iuliana Marciuc si Adrian Enache sunt impreuna de peste 25 de ani iar secretul relatiei e la ea Sunt mai diplomata
Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de peste 25 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc are o carieră de televiziune de mai bine de 30 de ani și este împreună cu Adrian Enache de peste 25. Vedeta este foarte ocupată în această perioadă, întrucât pe 5 martie are loc finala Selecției Naționale Eurovision 2022.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, împreună de peste 25 de ani

Sâmbăta aceasta are loc finala Eurovision România 2022, iar telespectatorii vor afla cine va reprezenta România în mai, la Torino. Iuliana Marciuc este foarte ocupată cu pregătirile pentru show, dar are încredere că cel mai bun va câștiga.

ADVERTISEMENT

Adrian Enache și fiica sa, Diana, sunt plecați într-un turneu internațional în SUA și Canada. Întrebată cum reușesc cei doi să formeze un cuplu atât de solid, din moment ce sunt amândoi atât de ocupați, Iuliana Marciuc a spus că susținerea reciprocă este foarte importantă în relația lor.

Cântărețul o încurajează și o felicită întotdeauna pe partenera lui de viață, după cum a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

“Cred că este foarte important să ne susținem unul pe celălalt, ne respectăm reciproc munca și suntem mândri de ceea ce fiecare dintre noi face. Ne și încurajăm, ceea ce este foarte important.

Vizavi de plecări… acestea sunt de fiecare dată însoțite de regăsiri, deci povestea este cu atât mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este important că Adrian nu uită să mă felicite, să mă încurajeze și, lucrând în același domeniu, poate să îmi dea și sfaturi de care să țin cont. La rândul meu, și eu mă implic în munca lui.”, a declarat Iuliana Marciuc pentru revista VIVA.

Cum gestionează cei doi conflictele în cuplu

Vedeta recunoaște că nu au prea mult timp împreună, mai ales că Adrian și Diana Enache sunt plecați în turneu. Atunci când sunt împreună încearcă să evadeze sau să se întâlnească cu prietenii.

ADVERTISEMENT

În plus, timpul petrecut cu David, fiul lor adolescent, este foarte important, mai ales pentru Adrian Enache.

Iuliana Marciuc a mai spus că certurile sunt foarte rare în familia lor, chiar și cele mici. Atunci când au loc tensiuni, acestea pornesc de la contraziceri pe subiecte legate de joburile lor.

“Poate o să te mire, dar certurile mici despre care vorbești sunt foarte rare în familia noastră. De obicei, se mai iscă din contraziceri pe subiecte care țin de profesia noastră. (…)

Supărarea însă nu o ținem niciunul, niciodată și, așa cum se zice, nu uităm să ne spunem noapte bună și nici nu ne culcăm supărați.

Discutăm toate lucrurile împreună și rar ne facem reproșuri. Evident, dintre noi doi eu sunt mai diplomată și am învățat în timp că cel mai bine este atunci când ies scântei să găsesc cum să fac lucrurile să se calmeze..”, a mai spus vedeta TVR pentru sursa citată.

În 25 de ani de când sunt împreună, Iuliana Marciuc și Adrian Enache au învățat că este foarte important să-și acorde libertate unul celuilalt.

ADVERTISEMENT