Sport

Iuliu Mureșan a primit bani de unde chiar nu se aștepta. Întâlnire de gradul trei la Dinamo pentru salvarea clubului. Exclusiv

Iuliu Mureşan s-a întâlnit cu doi dintre sponsorii importanţi ai "câinilor", Marian Iuhasz şi Gheorghe "Tata" Niţu. Cei doi au revenit la sentimente mai bune şi oferă o sumă importantă pentru salvarea clubului.
31.03.2022 | 17:00
Iuliu Muresan a primit bani de unde chiar nu se astepta Intalnire de gradul trei la Dinamo pentru salvarea clubului Exclusiv
Iuliu Mureșan a primit bani de unde chiar nu se aștepta. Întâlnire de gradul trei la Dinamo pentru salvarea clubului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei importanți sponsori ai “câinilor roșii“, versiunea 2022, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu, au revenit la sentimente mai bune față de conducerea clubului și au făcut un armistițiu de pace cu președintele Iuliu Mureșan pentru a salva Dinamo de la retrogradare.

Iuliu Mureșan a primit bani de unde chiar nu se aștepta. Întâlnire de gradul trei cu Iuhasz şi Niţu

Din informaţiile noastre, Marian Iuhasz şi Gheorghe Niţu s-au întâlnit cu preşedintele Iuliu Mureşan pentru a discuta un plan pentru salvarea de la retrogradare. Cei doi oameni de afaceri sunt gata să vină cu bani în acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

După o perioadă în care l-au criticat public pe actualul președinte pentru decizia de a-l da afară pe Mircea Rednic și a-l aduce pe Flavius Stoican, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu au făcut “front comun“ cu Iuliu Mureșan și au anunțat că vor premia echipa cu sume importante în următoarele trei etape de play-out, decisive pentru speranțele dinamoviștilor de a evita direct barajul.

50.000 de euro promişi pentru victorii în următoarele trei meciuri

Până la “dubla“ din finalul lunii aprilie cu Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, condamnate la retrogradarea directă în Liga 2, pentru Dinamo urmează trei etape de “foc“ în Liga 1, cu Chindia Târgoviște (deplasare), FC U Craiova (acasă) și CS Mioveni (deplasare).

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că echipa lui Dusan Uhrin va încasa 50.000 de euro din partea sponsorilor dinamovişti dacă va lega trei victorii în următoarele trei etape de campionat: cu Chindia, FC U Craiova şi Mioveni.

În sezonul trecut, Dinamo a accesat 100.000 de euro de la sponsori graţie seriei de cinci victorii la rând

Anul trecut, Dinamo a legat cinci victorii consecutive în aceeaşi perioadă, tot sub comanda lui Dusan Uhrin. Din informaţiile noastre, atunci “câinii” au încasat 100.000 de euro, câte 20.000 pentru fiecare succes, plătiţi de Marian Iuhasz, Gheorghe Niţu şi DDB.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, Viitorul lui Hagi, Politehnica Iași, Hermannstadt și FC Argeș au fost echipele învinse de Dinamo, care a evitat barajul și a sperat în ultima etapă chiar la un loc pentru Conference League.

Cine sunt Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu

Membru de elită DDB, Marian Iuhasz este un om de afaceri cu o reputație foarte bună în Capitală, dar și în țară. Marian Iuhasz a creat o companie de mare succes, Delta Glass, care de două decenii produce ferestre, balustrade și alte elemente de construcție, din sticlă.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Nițu, cunoscut în rândul tuturor dinamoviștilor drept “Tata Nițu”, este și el „suporter-sponsor”, cu un aport de sute de mii de euro la bugetul clubului în ultimii ani. Omul de afaceri deține importante suprafețe agricole în județele Giurgiu și Teleorman.

Dinamo are 10 puncte după primele etape din play-out şi va evolua vineri, de la ora 20:30, împotriva Chindiei Târgovişte, prima echipă aflată peste linie. O victorie împotriva echipei lui Săndoi poate fi ultima şansă a “câinilor” de a evita barajul.

  • 50.000 de euro vor primi dinamoviştii din partea sponsorilor dacă câştigă următoarele trei meciuri
  • 4 victorii a obţinut Dinamo în întregul sezon
ADVERTISEMENT