Life

Cine este juratul surpriză al următoarei ediții iUmor? Este vorba de o îndrăgită vedetă Antena 1

Antena 1 a anunțat cine va fi cel de-al patrulea jurat al ediției a doua din noul sezon iUmor. La pupitru, juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se va alătura un îndrăgit chef.
16.02.2022 | 12:45
Cine este juratul surpriza al urmatoarei editii iUmor Este vorba de o indragita vedeta Antena 1
ADVERTISEMENT

Sezonul 12 al emisiunii iUmor a adus și câteva schimbări în cadrul formatului. La masa juriului, pe lângă Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, va fi prezent și un al patrulea jurat.

În ediția următoare a show-ului, difuzată duminică, 20 februarie, la pupitru telespectatorii îl vor putea vedea pe Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
Mihai Bendeac, Delia, Florin Dumitrescu si Cheloo
Florin Dumitrescu, juratul surpriză de la iUmor.
Sursa: Antena 1

Florin Dumitrescu, juratul surpriză de la iUmor

În cea de-a doua ediție a sezonului 12 iUmor, juraților consacrați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, li se va alătura Chef Florin Dumitrescu.

Acesta s-a declarat încântat de oportunitate și s-a bucurat că poate vedea live momentele pe care până acum le urmărea din fața televizorului.

ADVERTISEMENT

„Ce va fi interesant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe Youtube. Mi-a plăcut și că pot vota în consecință. Consum genul acesta de divertisment, stand-up și momente amuzante.”, a declarat Florin Dumitrescu.

Pe lângă momentele inedite pregătite de concurenții hotărâți să impresioneze publicul, Florin Dumitrescu va avea parte de tratamentul specific iUmor, și anume roastul acid oferit de persoane apropiate acestuia.

ADVERTISEMENT

Schimbări neașteptate în grila Antena 1

Mai multe schimbări neașteptate în grila de programe au produs haos la Antena 1. După ce premiera show-ului Stand Up Revolution a fost anunțată pentru data de 16 februarie, reprezentații trustului de televiziune s-au răzgândit fără niciun fel de explicație.

În locul primei ediții a emisiunii, pe program a apărut filmul „Prințul Persiei”.  Teo, unul dintre prezentatorii Stand UP Revolution a reacționat pe contul său de Facebook și a declarat că nici el, nici colegii lui, Dan Badea, Viorel Dragu și Costel Bojog nu au știut despre acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Dragii noștri, vă mulțumim că ne-ați urmărit și ați fost lângă noi în acest prim sezon.Am râs, am lăcrimat, ne-am bucurat și ne-am emoționat împreună. Ne-am făcut prieteni noi și am uitat vrăjmășii vechi.

E însă timpul să ne oprim. Sperăm să rămânem în inimile voastre, ale telespect… Ce zic eu, ale PRIETENILOR noștri! Vă iubim.”, a scris comediantul, în mod sarcastic.

În plus, Teo a afirmat că, dacă difuzarea producției a fost amânată pentru perioada verii, este și mai dezamăgit, deoarece, din punctul său de vedere, în această perioadă pe post intră doar formate „de umplutură”.

„Efectiv, nu știm nimic acum. Oricum, o amânare pe vară e o condamnare, că vara e cimitir de umpluturi.”, a spus Teo.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia