Life

iUmor revine în septembrie la Antena 1. Când are loc premiera sezonului 11

iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon. Premiera va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00
03.09.2021 | 14:19
iUmor revine in septembrie la Antena 1 Cand are loc premiera sezonului 11
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri revine pe micile ecrane sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei trei jurați care vor stabili care sunt cei mai amuzanți concurenți din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Participanții vor încerca să-i uimească pe jurați cu momente de dans, magie, teatru, mimă sau stand-up. Și în acest sezon vor exista mai mulți invitați speciali.

iUmor revine în septembrie la Antena 1. Când are loc premiera sezonului 11

Unul dintre cele mai așteptate show-uri revine în această toamnă la Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă să fie jurații și în cel de-al 11-lea sezon care va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00. Aceștia vor decide care sunt cele mai amuzante momente de de dans, magie, teatru, mimă sau stand-up.

ADVERTISEMENT

Ca și în celelalte sezoane, jurații își exprimă opțiunea prin Thumbs Up pentru Da și Thumbs Down pentru Nu. Un concurent ajunge în etapa următoare dacă primește două voturi favorabile.

Aceștia vor putea apoi să fie votați și de către telespectatori cu ajutorul unei aplicații gratuite. Votul se deschide în timpul emisiunii și se încheie a doua zi la ora 16.00.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii vor avea parte și în acest sezon de momente inedite. Invitați speciali și personaje istorice care vor demonstra că umorul nu are bariere.

Concurentul care adună cele mai multe voturi și câștigă ediția va fi anunțat în cadrul Observatorului orei 16 de luni.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat sezonul trecut premiul cel mare

Sezonul 10 al show-ului a fost câștigat de Andrei Garici. Acesta a fost extrem de îndrăgit de public, fanii votându-l în număr mare. Pe parcursul emisiunii a avut momente de stand-up comedy și roast-uri spectaculoase. Andrei, ultimul finalist ales de jurații iUmor în semifinală a câștigat un premiu în valoare de 20.000 de euro. Cei trei jurați au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrei. Mihai Bendeac i-a spus că este deștept în timp ce Cheloo a fost aproape convins că va câștiga.

“Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a spus Delia pe parcursul emisiunii.

“Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, i-a transmis și Cheloo în finală.

ADVERTISEMENT