Sport

Ivailo Petev anunță o revenire importantă înainte de Universitatea Craiova – U Cluj: „Va fi disponibil”

Infirmeria Universității Craiova s-a golit înaintea derby-ului studențesc cu U Cluj, iar Ivailo Petev anunță că nu mai există probleme de lot.
08.02.2024 | 14:53
Ivailo Petev anunta o revenire importanta inainte de Universitatea Craiova  U Cluj Va fi disponibil
Ivailo Petev, vești bune înainte de Universitatea Craiova - U Cluj: „Nu avem probleme. Va fi disponibil”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește despre derby-ul studențesc cu U Cluj de pe stadionul „Ion Oblemenco”, programat vineri, de la ora 20:00. Ivailo Petev primește vești bune din partea staff-ului medical și anunță că „alb-albaștrii” nu mai au probleme medicale.

Ivailo Petev, vești bune înainte de Universitatea Craiova – U Cluj: „Nu avem probleme. Va fi disponibil”

„Alb-albaștrii” au câștigat trei puncte din deplasarea de la Sepsi OSK, iar Ivailo Petev își dorește un alt succes și cu U Cluj. Tehnicianul bulgar nu se va putea baza pe Alex Mitriță, suspendat în această etapă, însă care sărbătorește împlinirea a 29 de ani cu o zi înaintea confruntării cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev anunță și că problemele medicale s-au sfârșit la Universitatea Craiova și va avea toți jucătorii apți. Acesta a explicat și absența lui Lyes Houri și anunță că mijlocașul francez va reveni pe teren cu Universitatea Cluj.

„Este a doua echipă din deplasare ca succes, trebuie să rămânem concentrați în cele 90 de minute și din primul minut să căutăm cele trei puncte. Sper să jucăm cu mai multă stimă și cel mai important este să câștigăm. Nu cred că aș schimba sistemul, este absolut normal să lipsească cineva de-a lungul sezonului.

ADVERTISEMENT

Dată trecută a lipsit Bancu, mâine Mitriță și fără el trebuie să ne străduim să ne prezentăm la nivel și să câștigăm meciul. Nu o să fie ușor, trebuie să ne străduim și cu o stare bună să intrăm în meci, nu avem probleme medicale. A avut o spasmă la coadsă în spate și din aceste motive nu a putut să joace, s-a antrenat toată săptămână și va fi disponibil mâine”, a spus Ivailo Petev.

Bulgarii pe care Petev i-a trimis la Universitatea Craiova: „Este ceva nou”

Ivailo Petev a explicat și schimbarea lui Laurențiu Popescu cu David Lazar între buturile Universității Craiova. Antrenorul bulgar a dezvăluit că el i-a ajutat pe Hristo Zlatinski și Valentin Iliev să ajunge în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Toți au luptat, am făcut mai puține greșeli față de meciurile anteriore, repriza a doua a fost mai bună decât prima și acest lucru a contat. Sunt foarte mulți jucători cu experiență, jucători care au fost aici, vor încerca să joace la un nivel mai înalt și important este cât o să permitem noi să joace.

Am emoții să câștigăm mâine, nu alegem noi programul și trebuie să ne luptăm cu orice adversar. Ceea ce depinde de noi este să ne antrenăm, rezultatele sunt odată pozitive, odată negative, dar noi trebuie să continuăm în această direcție și să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Dacă pot să aleg din 25 pentru primul 11, portarii sunt trei și trebuie să fie. Avem acești portari pentru ca fiecare într-un moment anume să își ajute echipa, fiecare care intră să se străduiască să dea tot ce-i mai bun pentru echipă. 

Am vorbit înainte de Revelion cu Zlatinski și Iliev, nu am invitat pe mine, dar știu că ei sunt mereu bineveniți. O să fac o paranteză, și pe unul și pe altul i-am ajutat eu să vină în România, ceva nou”, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova - Universitatea Cluj