Sport

Ivana Kapitanovic a ieşit pe targă în Supercupa României! Care este starea de sănătate a portarului de la Rapid. Exclusiv

Ivana Kapitanovic, portarul campioanei din Liga Florilor, Rapid, a fost scoasă pe targă în ultimul minut al Supercupei României, 26-28 cu CSM București, însă accidentarea sa pare mai puțin gravă decât s-a crezut inițial.
24.08.2022 | 10:21
Ivana Kapitanovic a iesit pe targa in Supercupa Romaniei Care este starea de sanatate a portarului de la Rapid Exclusiv
Accidentarea suferită de Ivana Kapetanovic în Supercupa României la handbal feminin nu pare atât de gravă pe cât s-a părut inițial. O veste bună pentru fanii campioanei Ligii Florilor. Foto: facebook Handbal Rapid București
ADVERTISEMENT

Finalul partidei din Supercupa României la handbal feminin, CSM București – Rapid 28-26, a avut parte de un final cu imagini dure.  Ivana Kapitanovic, portarul campioanei Rapid, a suferit o accidentare serioasă în minutul 59 și, după minute bune, a ieșit pe targă de pe teren.

Ivana Kapitanovic, veşti bune după primele consultaţii! Accidentarea din Supercupa României nu este atât de gravă

Din fericire însă, urmările nu sunt la fel de grave precum lăsau să se înțeleagă primele imagini. FANATIK a aflat că, din primele investigații, Ivana Kapitanovic nu are o accidentare gravă și va fi aptă pentru următoarele confruntări.

ADVERTISEMENT

Stagiunea internă de handbal feminin are parte de un start cu două șocuri la cel mai înalt nivel. Marți, campioana din Liga Florilor, Rapid, și CSM București, secondanta sa și deținătoarea Cupei, s-au întâlnit în Supercupa României.

Duminică se repetă duelul Rapid – CSM Bucureşti!

Un duel care se va repeta, peste numai câteva zile. Pentru că, duminică 28 august, în prima etapă de campionat, cele două formații se vor afla din nou față în față.

ADVERTISEMENT

Peste 3.000 de spectatori au asistat, ieri, la un meci pe măsura forței celor două grupări. Care, reamintim, s-au bătut anul trecut, până-n ultima rundă, pentru titlul de campioane.

Rapid a conduse cu 16-13 după prima repriză. În partea secundă însă, ”tigroaicele” au răsturnat situația. Și s-au impus cu 28-26 la capătul unui meci care a avut parte, în final, de scene horror.

ADVERTISEMENT

Kapitanovic a fost lovită cu genunchiul în faţă!

Ivana Kapitanovic, jucătoarea Rapidului, s-a ciocnit violent în cădere de Aune, de la CSM București. Portarul a rămas întinsă pe parchet după ce a fost lovită cu un genunchi în ceafă.

După circa 7 minute în care a primit îngrijirile echipei medicale, Kapitanovic a părăsit terenul, pe targă, având un guler cervical. Iar mai apoi ambulanţa a transportat-o la spital pentru mai multe investigaţii.

ADVERTISEMENT

Așa cum aminteam, primul verdict este unul optimist. Iar portarul Rapidului ar putea să reapară rapid pe teren. Dacă se va întâmpla și duminică, sau ulterior, urmează să aflăm în cursul zilei de astăzi. Căci Kapitanovic va fi supusă unor investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT