Sport

Ivaylo Petev, înainte de Hermannstadt – Universitatea Craiova: „Avem mici probleme”

Ivaylo Petev a prefațat confruntarea dintre FC Hermannstadt și Universtitatea Craiova, iar tehnicianul bulgar speră să lege un nou succes la pe banca oltenilor.
09.12.2023 | 11:11
Ivaylo Petev inainte de Hermannstadt  Universitatea Craiova Avem mici probleme
Ivaylo Petev, înainte de FC Hermannstadt - Universitatea Craiova: „Avem mici probleme”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 14:00, iar „alb-albaștrii” merg la Sibiu cu gândul la cele trei puncte puse în joc. Ivaylo Petev anunță că gruparea din Bănie nu va avea o misiune ușoară în fața trupei lui Marius Măldărășanu, însă speră să se întoarcă cu cele trei puncte acasă.

Ivaylo Petev, despre FC Hermannstadt – Universitatea Craiova: „Este o echipă simpatică, caută să joace fotbal”

„Alb-albaștrii” sunt pe val cu Ivaylo Petev și nu iau în calcul să se întoarcă fără cele trei puncte puse în joc cu FC Hermamnstadt. Antrenorul a analizat trupa lui Marius Măldărășanu și le-a identificat deja punctele vulnerabile ale sibienilor.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a mărturisit că atmosfera din interiorul vestiarului Universității Craiova este una foarte bună după cele patru victorii consecutive. Acesta a dezvăluit și faptul că există niște probleme medicale, însă speră să fie rezolvate până la ora meciului.

„Fiecare meci este important nu doar acesta, acesta este cel mai important pentru că este cel mai aproape. O să jucăm împotriva unei echipe foarte bune, așa cum am văzut este un stadion foarte frumos, sper să fie o atmosferă bună și sper ca echipa noastră să joace un meci foarte bun și să câștige.

ADVERTISEMENT

Este o echipă simpatică, care caută să joace fotbal și este foarte bine. Sper să ne prezentăm în cel mai bun mod. Să minimizăm punctele lor forte și le folosim pe ale noastre. Totul este normal, cel mai important lucru este că antrenamentele merg cu bună dispoziție.

Avem mici probleme dar sper ca până la meci să se rezolve, așa că așteptăm meciul”, a declarat Ivaylo Petev înaintea partidei.

ADVERTISEMENT

Mihai Căpățînă: „Venim după patru victorii la rând și sperăm să o legăm pe a cincea”

Mihai Căpățînă va fi cel mai probabil fundașul dreapta al Universității Craiova în lipsa lui Ștefan Vlădoiu, suspendat după galbenul cu CFR Cluj. Nu este singura improvizație a bulgarului, care îl va folosi pe Alex Crețu ca fundaș central, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Ne va aștepta o deplasare foarte grea, știm foarte bine că sunt o echipă care joacă un fotbal plăcut și bun. Dacă nu mă înșel, înaintea de ultimul meci în care au pierdut aveau 13 meciuri fără înfrângere și asta denotă că au o echipă puternică, dar mergem cu un singur gând acolo, acela de a luat cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că au avut 13 meciuri fără înfrângere, traseul lor în SuperLiga a fost unul foarte bun. Au puncte forte, dar și mai puține bune pe care încercăm să le fructificăm în favoarea noastră. Starea este bună având în vedere că ne-am impus și în Cupă, aveam nevoie de această victorie.

Venim după patru victorii la rând care ne dau încredere și sperăm să o legăm și pe a cincea. Îi așteptăm cu mare drag alături de noi cum au fost și meciurile trecute pentru că împreună suntem mai puternici”, a declarat jucătorul Universității.

ADVERTISEMENT
2,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul FC Hermannstadt -Universitatea Craiova