Life

Jador a făcut marele anunț. Fanii vor fi încântați. Ce se va întâmpla în perioada următoare

22.10.2020 | 20:25
Jador a facut marele anunt Fanii vor fi incantati Ce se va intampla in perioada urmatoare
Jador, surprins alături de noua iubită? S-a sărutat cu o blondă misterioasă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de muzică de petrecere. Artistul a cunoscut succesul odată cu participarea în show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, ulterior dedicându-se pasiunii sale, și anume muzica.

Cântărețul este în topurile muzicale, recent fiind pe primul loc datorită colaborării cu Carmen de la Sălciua. Cei doi cântă împreună melodia „Nu am somn de patru zile”, care a strâns peste 2 milioane de vizualizări în timp record și a trecut chiar și granițele țării.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Jador se pregătește de o nouă colaborare, de data aceasta alături de un manelist extrem de cunoscut. Dezvăluirea a fost făcută în urmă cu foarte puțin timp pe o rețea de socializare prin intermediul unei fotografii.

Jador, anunț important. Ce pregătește manelistul în viitorul apropiat

Mai exact, fostul concurent de la Kanal D s-a fotografiat în studioul de înregistrare a lui Nek, acolo unde apare în compania lui Vali Vijelie. Artiștii vor să readucă la lumină piesa „Să iubești două femei” lansată în anul 2012 de celebrul manelist.

ADVERTISEMENT

„UPDATE /Să iubești 2 femei 2.0 – ÎN CURAND ❤️”, este mesajul scurt și la obiect care însoțește imaginea cu cei doi cântăreți postată pe contul de Instagram al lui Jador.

Așadar, piesa va fi una ușor modificată și updatată vremurilor actuale, fanii fiind extrem de încântați de ceea ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Jador a primit numeroase mesaje de încurajare, mai ales că se așteaptă ca piesa să urce rapid în topuri, la fel cum s-a întâmplat cu multe dintre melodiile lansate de el în ultima vreme.

„O să fie vijelie adevărată în trending 🤩🤪🤪”, „Melodia ți se potrivește foarte bine! Una-i Ella, cealaltă Georgiana?😂” sau „Mamăă ,dar veți sparge Romania!!💣”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de internauți în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vali Vijelie a lansat melodia „Să iubește două femei” pe 18 septembrie 2012, piesa reușind să strângă peste 10 milioane de vizualizări, versurile fiind ascultate și la ora actuală.

ADVERTISEMENT
Tags: