Life

Jador a vorbit despre relația pe care o are cu Georgiana. “Sunt cu ea”

Jador și Georgiana nu pot să stea despărțiți prea mult timp. Artistul și-a petrecut noaptea dintre ani alături de Georgiana și recunoaște că s-au împăcat.
13.01.2022 | 09:42
Jador a vorbit despre relatia pe care o are cu Georgiana Sunt cu ea
ADVERTISEMENT

Relația dintre Jador și Georgiana a fost marcată de o mulțime de despărțiri și împăcări. Este clar totuși, că cei doi nu pot să stea departe unul de celălalt prea mult timp.

Jador și Georgiana au fost surprinși împreună în noaptea dintre ani în Germania.

Artistul a recunoscut că s-au împăcat și spune că șatena este singura femeie în care are încredere.

ADVERTISEMENT

Jador a vorbit despre relația pe care o are cu Georgiana. “Sunt cu ea”

Jador și Georgiana formează din nou un cuplu. Au decis să se împace și au petrecut Revelionul împreună. Tânăra l-a însoțit în Germania unde cântărețul de muzică de petrecere a avut un concert.

Relația lor a fost mereu complicată. Se cunosc de ani buni și s-au despărțit de mai multe ori.

Acum, se pare că au revenit la sentimente mai bune și au decis să se împace. Cunoscutul cântăreț a vorbit despre relația pe care o are cu Georgiana Elisei. Acesta a subliniat că ea este femeia care îl completează și în care are mereu încredere.

ADVERTISEMENT

“Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional”, a declarat Jador pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

În trecut, artistul spunea că Georgian este femeia pe care dorește să o ducă la altar, și doar cu ea își poate întemeia o familie.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de ani buni. Primele probleme au apărut anul 2016, atunci când artistul a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Puterea Dragostei. S-au despărțit pentru o perioadă, iar Jador a avut o altă relație. Nu a uitat-o însă nicio clipă pe Georgiana.

De-a lungul timpului, Jador a revenit mereu în brațele Georgianei.

“Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult”, a fost una dintre declarațiile lui Jador în emisiunea online theXclusive, în urmă cu ceva vreme .

ADVERTISEMENT