Life

Jador, cerere în căsătorie cu peripeții. Ce i-a răspuns Ioana Filimon când l-a văzut în genunchi

06.10.2020 | 09:03
Jador cerere in casatorie cu peripetii Ce ia raspuns Ioana Filimon cand la vazut in genunchi
ADVERTISEMENT

Jador le-a oferit fanilor momente cu sufletul la gură. De curând s-a aflat ce a mai pus la cale fostul participant de la Puterea Dragostei. Veștile au fost cu siguranță pe placul celor care îl apreciază pe artist, mai ales din rândul doamnelor și domnișoarelor.

Jador se bucură în prezent de o reputație foarte mare în lumea muzicală și i-a ținut pe mulți în priză în legătură cu ultimele vești. Solistul a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon. Este vorba despre fosta participantă de la Ferma Vedetelor, în trecut și fostă Miss România.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere și-a lansat de curând și o nouă melodie, ce a venit la pachet și cu un videoclip incendiar. Asta deoarece protagonista a fost nimeni alta decât frumoasa brunetă.

Jador a cerut-o de soție pe Ioana Filimon. Ce i-a răspuns fosta Miss România când l-a văzut așa

Jador și-a anunțat fanii cu câteva ore în urmă că a fost nevoit să își anuleze o serie de concerte, pe care le avea programate în următoarea perioadă. Veștile au venit pe Instagram, acolo unde artistul își ține la curent urmăritorii virtuali cu tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

De curând, fostul concurent Puterea Dragostei le-a oferit tuturor și câteva momente emoționante, când a cerut-o în căsătorie pe Ioana Filimon. Cererea a fost una care s-a petrecut din câte se pare în culisele filmărilor pentru videoclipul melodiei “Carola”.

Piesa a avut ca dată de lansare mijlocul lunii trecute și a regăsit-o drept protagonistă și pe Ioana Filimon. Fosta concurentă Ferma Vedetelor a avut parte de aprecierea multor fani odată ce a fost suprinsă alături de Jador.

ADVERTISEMENT
Jador, cerere în căsătorie cu peripeții. Ce i-a răspuns Ioana Filimon când l-a văzut în genunchi
Jador și Ioana Filimon s-au apropiat foarte tare la filmările unui videoclip

De câteva săptămâni au existat chiar zvonuri că între cei doi s-ar fi putut înfiripa o poveste de dragoste. Totul mai ales după ce și-au împărțit atingeri și sărutări, pe parcursul filmărilor pentru noua piesă. În acele clipe, cuprins de sentimentele momentului, Jador a cerut-o chiar în căsătorie pe Ioana Filimon.

Artistul de manele a picat chiar într-un genunchi, cum o cere regula, când i-a adresat brunetei marea întrebare. Jador a putut fi auzit când rostea cuvintele “Vrei să fii soția mea?”, de către cei din echipa lui de producție.

ADVERTISEMENT

Răspunsul Ioanei a surprins, fiind unul nu tocmai negativ. Aceasta i-a spus că acceptă doar dacă primește în dar și un inel cu piatră prețioasă. Optimist din fire, Jador a decis pe loc să îi facă pe plac și a apărut cu un inel improvizat, dar care nu corespundea cerințelor tinerei.

Potrivit celor de la cancan.ro, totul s-ar fi desfășurat sub formă de glumă și sub nicio formă nu ar fi fost vorba de o cerere reală. Totuși, veștile despre faptul că Jador ar putea să nu mai aibă statutul de burlac le-au făcut pe fane să exclame.

ADVERTISEMENT