Life

Jador, dezvăluiri despre femeia ideală. “O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Cântărețul de manele își dorește ca în viitor să-și întemeieze o familie. Jador a vorbit despre femeile care îi plac, dar și despre condiția pe care trebuie să o îndeplinească cea care îi va deveni soție.
09.12.2021 | 15:23
Jador dezvaluiri despre femeia ideala O sa ma insor cu cea care ma iubeste pentru ce sunt eu
Jador, dezvăluiri despre femeia care îi va deveni soție. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a avut de-a lungul timpului mai multe relații cu domnișoare sexy.

A fost văzut de curând în compania unei brunete, dar neagă faptul că ar avea o relație.

Manelistul își dorește să se așeze la casa lui, dar cea care îi va deveni soție trebuie să îndeplinească neapărat o condiție.

Jador, dezvăluiri despre femeia ideală. “O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Jador a apărut în ultima perioadă în compania unei tinere domnișoare. S-a zvonit că ar avea o relație, dar artistul spune că nimic nu este adevărat. A postat totuși diferite mesaje pe care fanii nu mai știu cum să le interpreteze. După despărțirea de Georgiana, cântărețul a declarat mereu că este singur.

ADVERTISEMENT

“Sunt tânăr, singur… Ea este o fată sexy. Nu e tocmai genul meu, dar este o fată sexy”, a spus manelistul pentru Cancan.ro.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost mereu foarte curtat și chiar el recunoștea că a fost mare crai în tinerețe. A avut chiar mai multe iubite în același timp.

ADVERTISEMENT

După ce au trecut prin viața sa o mulțime de femei, acesta spune că știe clar cum trebuie să fie cea pe care o va duce la altar.

“O să mă însor cu femeia pe care mi-o dă Dumnezeu! Adică aceea care mă iubește și pentru ce sunt eu, aia contează. Strâmbă să fie, pe aia o iau! Contează să mă iubească!”, a mai spus Jador pentru sursa mai sus menționată.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, acesta recunoaște că are alte criterii în momentul în care își alege partenerele. Preferă femeile cât mai naturale și nu cele care au apelat în nenumărate rânduri la medicii esteticieni. Totuși, nu poate refuza o bombă sexy.

“Îmi plac femeile naturale, dar nu refuz o femeie sexy. Mă distrez și eu”, a mai dezvăluit cântărețul.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Jador și-a lansat cea mai nouă melodie. Mon Ami. Versurile se referă la o aventură pe care o trăiește, așa că cei mai mulți fani sunt probabil curioși să afle ce se întâmplă cu adevărat în viața îndrăgitului artist.

ADVERTISEMENT
Tags: