Life
notix pixel id

Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert din Londra. Oamenii legii au intervenit în forță

Jador, pe numele din buletin Remus Ionuț Dumitrache (26 de ani), a avut parte de un incident neplăcut la un concert susținut recent într-un local din Londra.
29.11.2021 | 11:07
Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert din Londra. Oamenii legii au intervenit în forță
Jador, implicat într-un scandal, în Londra. Ce s-a întâmplat după concertul manelistului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a fost implicat într-un scandal care a avut în cursul serii de duminică, 28 noiembrie 2021, după un eveniment în Marea Britanie.

Fostul concurent de la Survivor România le-a cântat românilor stabiliți la Londra și în împrejurimi, atmosfera trecând de la voie bună la bătaie.

Petrecăreții s-au luat la harță după concertul lui Jador, motiv pentru care oamenii legii au intervenit în forță pentru a-i îndepărta. Chiar și așa au fost persoane care au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Jador, implicat într-un scandal, în Londra. Ce s-a întâmplat după concertul manelistului

Unul dintre bărbații răniți în scandalul din Londra este Rareș Ciortan, fostul iubit al Anei Maria Mocanu. El a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a primit tratamentul necesar, ocazie cu care a făcut publice câteva imagini.

ADVERTISEMENT

Din fericire, forțele de ordine au intervenit la timp și nu au fost rănite mai multe persoane. De asemenea, Jador nu a pățit nimic în urma incidentului din Londra.

Jador, protagonistul unui alt scandal. Ce a pățit în vara lui 2020

Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu este implicat pentru prima oară în scandaluri. În vara lui 2020 avea să fie agresat de mai mulți petrecăreți.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în parcarea unui club select din Mamaia, unde manelistul se afla împreună cu Mario Fresh, Lino Golden și iubitele lor.

„Când spun Jador, mă gândesc la bătaia de la mare. Numai cum îmi iau pumni în gură degeaba. Am fost la mare și ne-am luat bătaie, pe scurt. Niciodată n-am știut motivul exact, de ce a fost încăierarea aia între Jador și băieții ăia.

ADVERTISEMENT

Cu o seară înainte de incident ar fi avut niște discuții, noi am trecut pe lângă mesele lor, ei au zis ceva, nu mai știu exact. Niciodată n-am știut, pentru că Jador cu Lino erau la discuții, acolo la masă, eu eram undeva la bar, cu fetele și alți băieți.

Cu fetele noastre. A doua zi când ne-am trezit, au auzit că: era să ne luăm cu unii la ceartă”, a mărturisit Mario Fresh, în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri