Life

Jador, detalii picante despre viața intimă. Cum decurge o noapte de dragoste pentru artist

27.10.2020 | 23:28
Jador detalii picante despre viata intima Cum decurge o noapte de dragoste pentru artist
ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre cei mai râvniți artiști din industria muzicală românească. Bucurându-se de o carieră de succes, de celebritate și de un trup pe măsură, nu este de mirare că solistul este înconjurat de femei frumoase.

Deși este rezervat în declarațiile despre viața sa sentimentală, Jador a oferit câteva detalii picante despre partidele de amor, chiar în cadrul emisiunii care îi poartă numele.

ADVERTISEMENT

Fiind foarte carismatic, artistul nu ratează nicio ocazie să aducă zâmbetul pe buzele fanilor. Recent, acesta a stârnit interesul după ce, mai în glumă, a dezvăluit modalitatea prin care reușește să cucerească diverse domnișoare.

Jador, detalii picante despre viața intimă. Cum decurge o noapte de dragoste pentru artist

În cadrul show-ului ce îl are drept protagonist chiar pe el, Jador nu s-a sfiit să vorbească despre viața sa intimă și a oferit detalii incendiare despre partidele sale de amor. Cântărețul a povestit fără reținere cum le seduce pe tinere și cum le răsfață pe acestea în dormitor.

ADVERTISEMENT

În timp ce se ocupa cu treburile casnice, semn că interpretul de manele este foarte harnic, Jador și-a amintit de clipele petrecute alături de diverse domnișoare în dormitorul lui. În timp ce aspira covorul, solistul nu s-a putut abține și a făcut publice informații surprinzătoare referitoare la modul în care decurge pentru el o noapte de amor, covorul fiind în prim-plan.

Să fac covorul ăsta curat că poate mă întind și eu cu vreuna pe aici. Dacă ai ști tu adevărul despre covorul ăsta, nu te-ai mai întinde. Mai pun și eu fetele, le fac câte un masaj aici. (…) Covorul e un foarte bun instrument… Jos pe covor, în dormitor. Pac! E bun covorul”, a spus Jador.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei a declarat că, lăsând gluma la o parte, respectă foarte mult femeile, recunoscând importanța lor în interiorul unei gospodăriilor. Artistul a dezvăluit că, pentru el, femeia sfințește locul și se asigură că totul este ordonat, în timp ce bărbatul este mai leneș și mai neglijent.

„Mai fac eu caterincă, prostii de astea, dar când o femeie intră undeva sfințește locul. E curat, face de mâncare. Noi, bărbații, suntem mai trântori”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

 

Tags: